Як самостійно вибрати будівельні матеріали?

Як самостійно вибрати будівельні матеріали?

14.09.18 21:45 0 2027

Навіть якщо ви запросили для ремонту бригаду перевірених фахівців, вам все одно потрібно знати, як вибрати будівельні матеріали. Це дозволить виключити несумлінність найманих працівників, а в ряді випадків - ще і заощадити. Якщо ж ви будуєте самі, то правила вибору матеріалів для вас особливо важливі, адже вони допомагають уникнути нецільового витрачання коштів. А розповість нам про це співроібітник компанії "Буд Інтех": https://bud-inteh.com, яка безпосередньо займається продажем і доставкою будівельних матеріалів.

Базові рекомендації

Звичайно, розглянути всі нюанси покупки не представляється можливим. Але є основні поради, які допоможуть вам. Ось як вибрати будівельні матеріали:

  1. Вибирайте матеріали відповідно до проекту і складеним кошторисом. Не варто замінювати рекомендовані більш бюджетними без узгодження з експертами;
  2. Орієнтуйтеся на пропозиції з гарантією від виробника та з відповідними сертифікатами;
  3. Не купуйте матеріали з свідомо заниженою вартістю. Вигідні знижки можна отримати не в сезон;
  4. Дотримуйтесь кошторисі, але краще придбайте матеріали з запасом;
  5. Обговоріть можливість доставки безпосередньо на ділянці і розвантаження.

Не забувайте, що ви завжди можете розраховувати на знижку при покупці великих партій. Тому доцільно закуповувати весь матеріал для будівництва відразу.

Які матеріали віддати перевагу?

Популярні будматеріали для зовнішньої обробки - це профлист, облицювальна цегла, сайдинг і шпаклювальні суміші. Вибирають їх за ступенем стійкості до зовнішніх впливів. Наприклад, матеріали для будівництва парканів або фасадної обробки обов'язково повинні бути вологостійкими і морозостійкими. Має значення і естетика покриттів, адже важливо, щоб вся територія ділянки відповідала вибраному ландшафтному дизайну.

А будматеріали для внутрішньої обробки - це поширені покриття для стін, стелі та підлоги, в тому числі шпалери, пластик, ламінат і лінолеум, гіпсокартон і фарба, різноманітні шпаклювальні суміші, стартові і фінішні, керамічна плитка і клей для фіксації і так далі. При виборі цієї категорії матеріалів велике значення надають естетичності, відповідності дизайнерським задумам, поєднанню в інтер'єрі. Але і такі характеристики, як довговічність і практичність теж мають значення.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Які вибрати стільці для ...
Наступна новина: Стильні меблі та предмети ...

КОМЕНТАРІ