Тернопілля: у «Микулинецькому броварі» відбувся Фестиваль пива

Тернопілля: у «Микулинецькому броварі» відбувся Фестиваль пива

15.09.18 13:58 0 878
На Тернопільщину з'їхалися пивовари зі всієї України. Адже на ТОВ «Микулинецький бровар» проводять Фестиваль пива. Це традиційний захід, який раз в рік проводять усі пивовари.

«Степан Матвійович Троян (керівник підприємства, – ред.) реалізував мою мрію щодо проведення «октоберфесту» на Тернопільщині, – наголосив голова облдержадміністрації Степан Барна під час Фестивалю пива у Микулинцях. – Я впевнений, що наші виробники – найкращі в Україні. І ті обсяги виробництва, котрі демонструє підприємство «Микулинецький Бровар» важливі для нас не лише з точки зору реалізації продукції. А й важливі щодо наявності хорошого бренду, продукція якого реалізовується по всьому світу».

Степан Барна акцентував, що підприємство є взірцевим прикладом, як потрібно турбуватися про своїх працівників. Адже тут середня заробітна плата складає 10 тис. грн. в місяць.

«Лише на пивзаводі задіяні понад 240 людей, а в цілому по комплексу працюють понад тисячу робітників. Тут створюються робочі місця і створюється додана вартість. Тут будується Україна і людям не потрібно виїжджати на заробітки за кордон. Тож, дай Боже, Микулинецькому Бровару ще багато творити для Тернопільської області і всієї України», – побажав голова ОДА.

Підприємство відвідав також в. о. керівника Державного агентства автомобільних доріг України «Укравтодор» Славомір Новак. Йому також показали підприємство, ознайомили з його діяльністю та провели екскурсію пивзаводом. Славомір Новак, нагадаємо, відвідав Тернопільщину в рамках робочого візиту. В нашій області він проінспектував дороги міжнародного значення, які відремонтовані за рахунок державних коштів.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1418278054942442

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Роль зовнішньої реклами

КОМЕНТАРІ