Ще 2 аграрних підприємства Житомирщини отримають фінансову підтримку з держбюджету

Ще 2 аграрних підприємства Житомирщини отримають фінансову підтримку з держбюджету

15.09.18 11:38 0 541
Два аграрних підприємства з Андрушівського та Пулинського районів отримають впродовж року 74 тис. грн компенсації з державного бюджету за залученими банківськими кредитами для покриття виробничих витрат.

Про це повідомляє департамент агропромислового розвитку та економічної політики ОДА.

Під час останнього засідання комісія визначила ще 2 агропідприємства з Андрушівського та Пулинського районів, які отримають компенсацію за пільговими кредитами на загальну суму 74 тис. грн з державного бюджету. Розмір залучених у національні валюті кредитів складає 1 млн 50 тис. грн.

Загалом за інформацією департаменту, вже 11 агропідприємств Житомирщини скористались державною програмою, за якою впродовж року отримають майже 1,8 млн грн компенсації за відсоткові ставки кредитів, які залучили на покриття виробничих витрат.

Ці сільськогосподарські товаровиробники області оформили кредитні угоди на 19,75 млн грн для покриття виробничих витрат, пов'язаних із закупівлею паливно-мастильних матеріалів, насіння, добрив, засобів захисту рослин, кормів тощо.

Конкурсна комісія продовжує прийом заявок та документів на отримання компенсації з державного бюджету за залученими у національній валюті банківськими кредитами.

Компенсації підлягають відсоткові ставки за:

* короткостроковими кредитами, залученими для покриття виробничих витрат;

* середньостроковими кредитами, залученими для придбання основних засобів сільськогосподарського виробництва, здійснення витрат, пов'язаних з будівництвом і реконструкцією виробничих об'єктів сільськогосподарського призначення.

З переліком документів можна ознайомитись ТУТ.

Документи необхідно подати за адресою: м. Житомир, вул. Мала Бердичівська 25, департамент агропромислового розвитку та економічної політики обласної державної адміністрації, каб. 212. Тел. для довідок: (0412) 47-46-28.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Зарваниці відбулася ...
Наступна новина: На Тернопіллі уряд розпочав ...

КОМЕНТАРІ