У Зарваниці відбулася професійна проща лісівників Тернопільщини

У Зарваниці відбулася професійна проща лісівників Тернопільщини

15.09.18 11:27 0 548
Традиційно у третю неділю вересня в Україні відзначають День працівника лісу. З нагоди свята у лісівників всієї області відбулася професійна проща до Марійського духовного центру у Зарваниці. Там відбулася свята літургія та урочисте нагородження кращих працівників. Привітали працівників лісу із їхнім святом керівники області.

Степан Барна подякував кожному, хто долучився і долучається до розбудови нашої області та держави. Він наголосив, що у шести державних підприємствах та обласному управлінні лісового господарства працюють півтори тисячі людей. А відтак, за словами Степана Барни, завдяки тому, що створені робочі місця до всіх рівнів бюджетів було відраховано майже 62 млн. грн. податків, котрі сформували економічну основу Тернопільської області.

«Наша спільна робота полягає в тому, щоб відновлювати лісові фонди. І цей рік є продуктивним. Адже лише за перше півріччя ми посадили в області 460 гектарів лісу. Тож бажаю усім працівникам лісу наснаги та надалі працювати у цьому ж дусі», – резюмував голова ОДА.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: в області ...
Наступна новина: Ще 2 аграрних підприємства ...

КОМЕНТАРІ