Степан Барна: Перспективи економічного розвитку регіону напряму залежать від якісних автошляхів

Степан Барна: Перспективи економічного розвитку регіону напряму залежать від якісних автошляхів

15.09.18 12:18 0 496
Ті зміни, які відбулися на Тернопільщині протягом кількох останніх років, з точки зору фінансування та реалізації проектів, пов'язаних із будівництвом доріг, є надзвичайно важливими. Про це зазначив голова облдержадміністрації Степан Барна під час огляду стану ремонтних робіт на стратегічно важливій дорозі М-12 Тернопіль-Підволочиськ та Р-41 обхід Тернополя.

«У 2015 році ми починали поточний середній ремонт доріг Тернопільської області із капітальних вкладень у межах 120 млн. грн., а вже цього року сума зросла до 1 млрд. 270 млн. грн. Це говорить про зацікавленість зі сторони держави та Укравтодору в реалізації проектів розвитку інфраструктури доріг нашого краю», - підкреслив очільник області.

Також він наголосив, що завдяки підтримці Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана та в. о. голови Укравтодору Славоміра Новака в області планують завершити реалізацію проекту будівництва дороги М-19, який дозволить з'єднати Тернопіль з Рівним.

«Усі ці проекти мають важливе інфраструктурне значення і сприятимуть регіональному розвитку в цілому не лише Тернопільської області, а й усього Західного регіону України. Ми повинні усвідомлювати, що дороги є не там, де їх будуть, а там, де їх бережуть. Тому для нас важливі питання безпеки та вагового контролю. Також ми мотивуємо органи місцевого самоврядування долучатися до спільних проектів з будівництва доріг, ремонту мостів та розвитку інфраструктури, – зазначив Степан Барна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ