Роль зовнішньої реклами

Роль зовнішньої реклами

15.09.18 20:04 0 1299

Неможливо зараз уявити розвиток будь-якого бізнесу без реклами. Рекламні оголошення дають можливість донести до потенційного клієнта інформацію про товари і послуги, які надає компанія рекламодавець. Далі, ми поговоримо про такий її різновид, як зовнішня реклама і розповість нам про неї співробітник рекламного агентства Adsolution.biz.ua.

Роль зовнішньої реклами

Перша зовнішня реклама з'явилася більше ста років тому, в США, тоді на рекламних дошках розміщували оголошення з рекламою. Сьогодні зовнішня реклама придбала іншу особу, яскраві, барвисті оголошення, розміщені на вулицях міста, доносять необхідну інформацію потенційному клієнту. Побачити таку рекламу можна на білбордах і банерах, розташованих уздовж дороги, на стіні або даху будівлі, зупинках і павільйонах розташованих на територіях.

Аудиторія, яку охоплює зовнішня реклама

Кожен, хто виходить на вулиці міста, бачить рекламні оголошення, розміщені на вулицях. Автомобілісти або пасажири міського транспорту бачать білборди встановлені вздовж дороги, а пішоходи самі різні конструкції розташовані на будинках і вздовж тротуарів.

Гнучкість зовнішньої реклами

Можливості зовнішньої реклами дуже великі, адже рекламодавець може розміщувати такі оголошення в будь-якому місці, будь-якого міста. Якщо необхідно провести рекламну акцію, для жителів певного району міста, відкриття нового магазину, розважального центру, то розміщувати оголошення потрібно в певному районі. Також можна розміщувати зовнішню рекламу в місцях, де найбільше потенційних клієнтів, на автостоянках рекламувати магазини запчастин, СТО, а в місцях скупчення молоді, розважальні центри, нічні клуби.

Вплив зовнішньої реклами

Така реклама дає можливість рекламодавцеві, при порівняно невеликих витратах, охопити більшу аудиторію. Тут можна використовувати нетрадиційні методи реклами, що дасть можливість залучити до неї увагу.

Зовнішня реклама впливають на потенційного клієнта в будь-який час, по дорозі додому або при поході в магазин, чоловік бачить рекламні оголошення, і звертає на неї увагу. Аудиторія, яка бачить зовнішню рекламу, просто вражає, тому ефективність такої реклами дуже велика.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Тернопілля: у ...
Наступна новина: Як вибрати футбольну форму?

КОМЕНТАРІ