Переваги ремонту

Переваги ремонту "під ключ"

16.09.18 10:47 0 1204

Будь-яке житло потребує періодичного ремонті, відновленні або заміні декору і технічних комунікацій. Особливо ремонт необхідний в новобудовах, оскільки сучасні будівельні компанії пропонують житло з мінімальним декоруванням, зовнішній вигляд якого, як правило, не влаштовує новоселів.

Існує два основних способи проведення ремонтних робіт в квартирі:

  1. поетапні заходи;
  2. комплексний підхід (ремонт «під ключ»).

При поетапному веденні ремонту він зазвичай розтягується на значний термін, і мешканці протягом досить тривалого часу змушені жити на «будмайданчику», втрачаючи елементарного комфорту, до того ж проведення робіт різними виконавцями веде до порушення їх послідовності і втраті якості. Мабуть, єдиним позитивним якістю є відсутність необхідності вкладання коштів в повному обсязі за короткий період часу.

Комплексний підхід при здійсненні ремонтних робіт дозволяє скористатися послугами однієї компанії, яка проводить всі процеси з повним дотриманням технології і під керівництвом досвідченого виконроба. До речі, в Києві ремонт квартири під ключ можна замовити в компанії "РеалСтройСервис" (детальніше читайте на офіційному сайті realstroyservice.kiev.ua).

Переваги ремонту під ключ:

  1. Остаточна розробка проектного рішення інтер'єру на початковому етапі ремонту дає можливість уникнути переробок і доробок, що віднімають сили і час;
  2. Оскільки такий вид ремонту зазвичай виконується зусиллями бригади, в цьому випадку значно скорочуються терміни його проведення зі збереженням якості;
  3. Остаточна перевірка роботи всіх систем, зовнішнього вигляду і якості декору, і приймання об'єкта проводиться замовником спільно з представником ремонтно-будівельної компанії;
  4. Солідні компанії, що піклуються про своїх клієнтів, при проведенні ремонту «під ключ» забезпечують гарантії на проведені роботи, які діють протягом 1 року.

Що включає в себе ремонт «під ключ»?

Проведення ремонту «під ключ» - це складний процес, з яким можуть впоратися тільки підготовлені фахівці:

  • Першим етапом такого ремонту є розробка проекту, яка проводиться досвідченим дизайнером з урахуванням побажань замовника. Проект включає в себе: розробку перепланування і її узгодження з контролюючими органами, розробку нового способу підключення інженерних комунікацій і електричних мереж;
  • Демонтаж старого декору (при необхідності) з вивезенням будівельного сміття;
  • Монтаж інженерних систем (радіатори опалення, сантехнічне обладнання та ін.) й електричних мереж згідно з проектом;
  • Підготовку і вирівнювання всіх поверхонь для подальшого декорування;
  • Декорування всіх поверхонь матеріалами, відповідними проектним завданням, установка дверних і віконних конструкцій, скління лоджії і балкони, монтаж електричних освітлювальних приладів. Перевірку працездатності всіх систем і якості декорування спільно з представником компанії підрядника.

Висновки

Переваги комплексного підходу при здійсненні ремонту «під ключ» незаперечні, оскільки саме таким чином можна забезпечити закінчену композицію інтер'єру, заощадивши час при високій якості всіх робіт. Слід зазначити, що проведення такого ремонту необхідно доручити фахівцям компанії, що має значний досвід роботи та бездоганну репутацію на будівельному ринку.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: У Житомирі провели ...

КОМЕНТАРІ