Як вибрати курси англійської для дітей?

Як вибрати курси англійської для дітей?

17.09.18 15:26 0 2907

Серед величезної кількості різних курсів англійської мови для дітей, знайти підходящі дитині складно, але можливо! Розглянемо особливості вивчення англійської для дітей різного віку і розповість нам про них співробітник освітнього центру Nickname в Харкові, в якому безпосередньо можна записатись на курси англійської мови.

Англійська вже давно стала необхідністю і одним з визначальних чинників при виборі дитячого садка, школи або коледжу. Але часто «шкільної англійської» досить лише для здачі шкільних іспитів. Через роки вивчення в школі, діти так і не можуть вільно розмовляти і з труднощами розуміють про що говорять англійці чи американці.

Особливості вивчення англійської мови для дітей різного віку?

До 3 років

Почнемо з самих маленьких. Категорія «малюки» - дітки до 3 років. Вже з моменту першого «мама», «каша» або «дай» молоді матусі намагаються прищепити якісь мінімальні знання. Це може викликати здивування, але логіка в цьому є. У цьому віці малюк буде засвоювати іноземну мову, як рідну. Якщо дитина почне повторювати - добре, не почне - нічого страшного! Альберт Ейнштейн до 7 років практично не розмовляв. Не переживайте, якщо ваша дитина не зацікавиться англійською мовою в такому ранньому віці. Діток, які вже сказали перші слова можна потроху починати вчити англійської.

Що робити? Є кілька варіантів:

  • Знайти курси для малят. У Києві є курси навіть для такого віку. Заняття для самих маленьких проходять у формі гри з мамою, викладачем і з іншими дітками. Півгодини таких занять більше, ніж достатньо;
  • Знайти репетитора. Рідкісний випадок, коли малюк захоче залишатися з незнайомою людиною, тому перші заняття проходять зазвичай втрьох з мамою. Пізніше можна чекати в сусідній кімнаті. За таймінг: 15 хвилин. Довше дитина просто не буде сприймати інформацію;
  • Спробувати навчати самим. Називати оточують вас, англійською: «ложка» - «spoon», «яблуко» - «apple», «кіт» - «cat». Переводите тільки прості односкладові слова. Якщо бачите, що дитині зовсім не цікаво, залиште вивчення англійської на потім.

З до 6 років

Діткам від 3 до 6 років все цікаво і треба ловити момент. У цьому віці можна починати грати в ігри з кубиками з англійським алфавітом, ліпити звіряток з пластиліну, моделювати ігрові ситуації в продуктовому магазині або у педіатра і все це робити, вживаючи англійські слова.

Вибираючи курси англійської, шукайте не фахівця з величезним досвідом роботи, а в першу чергу приємного викладача, який любить дітей і свою професію. Дітям в цьому віці не потрібно знати Present Continuous або Passive Voice, їм потрібно веселощі, ігри і увагу.

З 7 до 9 років

У дітей шкільного віку від 7 до 9 років ще немає чіткого розуміння, навіщо їм англійська мова. Це час, коли потрібно дитину залучати до англійську за допомогою ігор і захоплюючих завдань. Для них потрібна невимушена атмосфера на заняттях, відсутність строгих правил на уроках і веселий учитель.

З 10 до 12 років

Школярам у віці від 10 до 12 років можна переходити від ігрової форми навчання до більш серйозною. Це гарний час для вивчення граматики, так як в цьому віці діти вже вчаться аналізувати інформацію.

З 13-17 років

Для підлітків у віці років варто віддати перевагу занять в групі, але випускникам буде корисно займатися з репетитором. У цьому віці знижується мотивація і бажання навчатися, тому в цьому віці варто шукати курси англійської найменш схожі на заняття в школі, щоб повернути інтерес до вивчення мови.

Розглянемо 2 основні моменти при виборі курсів англійської для дітей

Пошук курсів англійської для дітей варто почати з банальної, але дуже важливої речі - розташування школи. Зараз така величезна кількість курсів англійської мови в Києві або інших великих містах, що практично немає сенсу їхати в інший кінець міста заради англійської. Вибирайте, перш за все, зручне місце:

  1. в вашому районі;
  2. біля школи, де вчитися дитина;
  3. біля місця, де ви працюєте.

Так у вас буде можливість відводити і зустрічати дитину з занять.

Не варто шукати викладача тільки за досвідом роботи. 20-річний стаж не завжди дорівнює професіоналізму. Вибирайте свого викладача по палаючим очам, який в першу чергу обожнює свою роботу і бажає поділитися своїми знаннями. У школах рідко вчать практичного англійської, більш того, є вчителі, які ніколи не виїжджали за межі України. З цієї причини не варто брати додаткові уроки англійської у вашого шкільного вчителя. Шукайте викладача, який жив або працював в англомовній країні.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Системы пожаротушения: ...
Наступна новина: Lansky: Новаторські точилки ...

КОМЕНТАРІ