Lansky: Новаторські точилки для ножів

Lansky: Новаторські точилки для ножів

17.09.18 16:21 0 924

Компанія Lansky займається вузькою спеціалізацією - розробкою та виготовленням якісних точильних інструментів. У цій справі фірма неймовірно успішною і сьогодні славиться своїми товарами в усьому світі. Точилки Лански дозволяють легко і швидко нагострити ніж, незалежно від наявності спеціальних навичок.

Точилки Lansky - функціональність і якість на вищому рівні

Модельний ряд точилок даної марки досить різноманітний. Є набори гранично прості в зверненні, є варіанти з доповненої функціональністю. Точильні комплекти від прогресивної компанії ТМ Lansky, в залежності від моделі призначаються для обслуговування ножів будинку, в сільському господарстві і в промисловості. Вони використовуються в побуті, для заточування ножів в поході, для установки в професійній кухні і т. д. З їх допомогою можна точити ножі будь-якої форми і розміру.

Точилки Лански є справжнім інноваційним продуктом, так як вони першими стали випускатися з серрейторное клинками. В даний час цю технологію перейняли і освоїли багато інших виробників, але ТМ Лански залишається лідером серед них.

Переваги точилок Lansky

Засновник компанії Артур Лански почав свою справу з отримання патенту на власний винахід. Він придумав спеціальний кутовий затиск, за допомогою якого точила для ножів придбали найвищу ступінь зручності в експлуатації. Саму конструкцію він вирішив виготовляти з особливо міцного металу, що застосовується в літакобудуванні.

Крім цього точилка була доповнена унікальним напрямних елементом для точильних каменів. Камені ж спочатку покривалися діамантовою крихтою, але потім в наборах стали застосовувати арканзаська камені, що гарантують максимально точний результат. Все це забезпечило продукції Lansky небувалу ефективність.

Висновки

Якщо вам набридло мучитися зі складними неефективними точильний пристроями, що віднімають ваш час і псують ваші ножі, придбайте набір для заточування Lansky і забудьте про ці проблеми. До речі, в Україні його можна купити в інтернет-магазині https://x-gear.com.ua/.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як вибрати курси ...
Наступна новина: Вантажний бокс на дах ...

КОМЕНТАРІ