Страхування від нещасних випадків: Що потрібно знати?

Страхування від нещасних випадків: Що потрібно знати?

17.09.18 20:23 0 927

Страхування від нещасного випадку забезпечує матеріальну підтримку застрахованого, його сім'ї та близьким в непередбачених обставинах. Страхову суму можна вибрати самостійно, в залежності від рівня доходу, і від того, наскільки ваше життя і професійна діяльність схильні до ризиків. Якщо єдиний годувальник став інвалідом в результаті нещасного випадку, страхова виплата допоможе відшкодувати витрати на його реабілітацію і не дасть залишитися без засобів до існування.

Сьогодні на ринку поширене обов'язкове та добровільне страхування від нещасних випадків. Далі, ми більш детально розглянемо 2-ий варіант.

Що таке страхова подія?

Традиційними страховими подіями являються:

  • травми, а також другі тілесні ушкодження;
  • опіки, отруєння, переохолодження і обмороження, укуси тварин, комах, змій, отруєння газами та ін.;
  • інвалідність;
  • смерть.

До страхового покриття не входять:

  1. суїцид або спроба суїциду;
  2. травми в результаті бойових та військових дій;
  3. нещасні випадки, які сталися через наркотичне чи алкогольне сп'яніння та ін.

Добровільне страхування від нещасних випадків: Що воно собой представляє?

Даний вид страхування дає застрахованим особам можливіть убезпечити себе і членів їх сімей від економічних проблем у разі смерті чи настання непрацездатності, які сталися в результаті зовнішнього впливу на організм людини. В перелік не входять повсякденний негативний вплив навколишнього середовища та хвороби.

За даним полісом страховик приймає на себе зобов'язання здійснювати виплату застрахованій людині (вигодонабувачу) безпосередньо при настанні страхових подій, передбачених страховим договором.

Сума страховки не має обмежень, вона визначається за згодою страховика зі страхувальником. Вона повністю залежить від фінансових можливостей страхувальника, тому що чим більше страхова сума, тим більшу страхову премію необхідно внести. При дуже великій страховій сумі страховик має право призначити медичний огляд, щоб виключити наявність важких захворювань (СНІД, рак та ін.) Термін дії договору зазвичай становить один або декілька років. Можливо і короткострокове страхування на декілька місяців (на час роботи, подорожі тощо).

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як вибрати чоловічі ...
Наступна новина: Женские "дутики": Новая ...

КОМЕНТАРІ