Чернігівський міський голова привітав рятувальників із професійним святом

Чернігівський міський голова привітав рятувальників із професійним святом

18.09.18 08:20 0 534
Працівники аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони та інших спеціальних формувань відзначають 17 вересня, своє професійне свято – День рятівника.

Від імені громади міста рятувальників привітав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Він подякував працівникам рятувальних служб за оперативну та своєчасну допомогу містянам у складних ситуаціях. І це доводять події літа цього року, коли саме працівники ДСНC першими приходили на допомогу постраждалим домогосподарствам після аномальних злив. Тоді втрат зазнав не тільки приватний сектор, а й комунальні підприємства міста. Втім, незважаючи на обраховану суму збитку (58 млн грн) та підготовлені документи, компенсацію від держави місто поки не отримало.

Владислав Атрошенко також відзначив високий рівень співпраці підрозділів ДСНС з міською владою, зокрема, в реальній боротьбі з наслідками стихій. Для цього потрібно і далі посилювати матеріальну базу рятувальних служб. Цій меті послужать і потужні мотопомпи, сертифікат на які міський голова передав 1-му Державному пожежно-рятувальному загону Управління ДСНС України у Чернігівській області.

За сумлінну службу в ім'я незалежної України та з нагоди професійного свята – Дня рятівника - Подяка Чернігівського міського голови оголошена:

* капітану служби цивільного захисту КАРПЕНКО Галині Олександрівні, тимчасово виконуючій обов'язки заступника начальника Чернігівського міського відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області;

* сержанту служби цивільного захисту ЧМІЛЮ Андрію Олександровичу, пожежному-рятувальнику 1-ої державної пожежно-рятувальної частини (м. Чернігів) 1-го державного пожежно-рятувального загону Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області;

* рядовому служби цивільного захисту ЧАЛИШЕВУ Микиті Андрійовичу, командиру відділення 1-ої державної пожежно-рятувальної частини (м. Чернігів) 1-го державного пожежно-рятувального загону Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі 21 вересня ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ