На Тернопіллі з нагоди професійного свята Степан Барна відзначив кращих рятівників

На Тернопіллі з нагоди професійного свята Степан Барна відзначив кращих рятівників

18.09.18 12:20 0 597
Мужність та шляхетність – це ті риси, які характеризують кожного рятівника, який присвятив себе благородній справі і ризикуючи власним здоров'ям, а іноді й життям, приходить на допомогу людям, які опинилися у небезпеці внаслідок надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру. Про це наголосив голова Тернопільської ОДА, начальник цивільного захисту області Степан Барна під час урочистостей з нагоди Дня рятівника.

Щорічно, 17 вересня, професійне свято відзначають працівники аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, медики, психологи, а також громадяни, які долучилися до ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров'я людей.

Очільник Тернопільщини подякував рятівникам за нелегку роботу, яку вони успішно виконують, ризикуючи власним життям, а також відзначив грамотами кращих працівників та нагородами «За службу Україні» рятівників, які виконували завдання за призначенням у зоні проведення АТО.

«Дякую кожному рятувальнику, який захищає нашу землю, перебуваючи на Сході України, де рятує людські життя від наслідків діяльності російського агресора та бандитських угрупувань. Дякую кожному, хто вчасно і з відчуттям виконаного обов'язку робить усе для того, щоб змінювалося на краще наше Тернопілля та Україна», - підкреслив Степан Барна.

За його словами, служба надзвичайних ситуацій займає важливу складову системи цивільного захисту населення і національного захисту держави. Тому серед пріоритетних завдань для області – відкриття постійно діючих місцевих пожежних команд. Нагадаємо, що упродовж 2016-2018 р. р. на Тернопільщині відкрили 13 місцевих пожежних частин.

« кожен рятівник відповідально ставиться до поставлених завдань. Дякую вам за проведену цілодобову роботу, адже понад 180 рятувальників заступають на чергування кожного дня та здійснюють щонайменше 25-30 виїздів упродовж доби. Лише протягом 1 півріччя цього року було врятовано більше 300 людських життів, з яких 86 – дитячих», - підкреслив голова ОДА.

Також він зазначив на важливості оновлення автопарку Державної служби надзвичайних ситуацій в області та підтримці у цьому зі сторони держави та благодійних організацій.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1422273931209521&__xts__%5B0%5D=68.ARBMzsnkRkGOQR8TxN3FrDZ5ZsZwvyhd_ROAApQPyJ-DSTU8lxXOVJcgmmpsK_GYu4A4yWY4teXGkGG6UTy7B28oAkkZqbO5T_lkJ_rVBd7sZVglp6KidLLvNAoTCiiYOSiND8TU4OvSpX7W2FnR5J-rBLmFdd9us1dZqcntcnhODrJYHrU7ng&__tn__=-UC-R

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Тернополі інспектори ...

КОМЕНТАРІ