Микола Негрич - депутат дії

Микола Негрич - депутат дії

18.09.18 14:35 0 1126

За останні кілька років рівень співпраці громадян з районною владою значно покращився. Така тенденція стала можлива завдяки появі молодих професіоналів серед народних обранців. Одним із творців ефективної системи взаємодії суспільства і влади на місцях став депутат Київської міської ради Микола Негрич.

«Старі» депутати не завжди означає «ефективні». Адже серед діючих політиків є справжні довгожителі, які працюють ще з часів проголошення незалежності. Однак нерідко їх професійний рівень викликає серйозні сумніви. Їм на зміну приходять люди нового формату, зацікавлені в побудові держави, що піклується про своїх громадян.

Микола Негрич нове обличчя в політиці, але жителям Солом'янки він знайомий давно. В першу чергу ефективними рішеннями багатьох проблемних питань району. Не випадково він двічі обирався до Київради саме тут.

Микола Негрич - один з небагатьох депутатів, який з самого початку своєї політичної діяльності слухав і чув проблеми людей різного віку. Таким чином, його кандидатура для багатьох стала синонімом стабільності та надійності. Депутат регулярно спілкується з людьми і вже третій рік серйозно займається облаштуванням і ремонтом вулиць, шкіл, дитячих садів і майданчиків (більш детально про його здобутки читайте на сайті).

Дуже багато уваги приділяється питанням дітей і молоді. Микола Негрич, будучи сам батьком, впевнений, що комфортні умови для розвитку і освіти дітей - одна з основних задач на даний момент. Ні для кого не секрет, що фізичні вправи просто необхідні для повноцінного розвитку дитини. Однак в умовах швидко зростаючого мегаполіса більшість батьків досі стикаються з проблемою забезпечення своїм нащадкам повноцінних можливостей для ігор.

Нові ігрові комплекси в Солом'янському районі, встановлені з ініціативи Миколи Негрича, розроблені з урахуванням вікових особливостей дітей. Всі елементи абсолютно безпечні: оглядові майданчики з бортиками, сходинки з шорсткою поверхнею, щоб підошва дитини не ковзала, спеціальне гумове покриття, щоб уникнути травм. Плюс вони інтегровані в існуючу інфраструктуру відповідно до європейських стандартів. Як, наприклад, в парку Островського: немає хаотичної парковки, дорога знаходиться на безпечній відстані від ігрового майданчика. І це далеко не всі позитивні зміни, що стали можливими завдяки Миколі Негричу.

Жителі Солом'янського району позитивно оцінюють такі зміни. Про це свідчить підтримка, надана ними Миколі Негрич на останніх виборах. Він відповідально ставиться до своєї роботи, регулярно проводить зустрічі з жителями, допомагаючи їм вирішити різні питання. Микола Негрич - людина дії, а не піару. Результати його діяльності на очах у жителів Солом'янського району щодня.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Вибір приманок для ...

КОМЕНТАРІ