Відновлення печатки і штампу по відбитку

Відновлення печатки і штампу по відбитку

18.09.18 17:50 0 1475

Періодично у організацій і індивідуальних підприємців виникає необхідність у відновленні прийшли в непридатність печаток і штампів. Печатка може стати більшою в діаметрі через сильного натиску, можуть зруйнуватися елементи рельєфу печатки. Найчастіше це відбувається з виробами, виготовленими з неякісного полімеру. Також можуть обрізатися краю кліше автоматичної оснащенням, якщо приклеєне кліше змістилося. У цих випадках можна відновити печатку, по відбитку (до речі, в Києві це можна зробити в граверно-штемпельній майстерні «ГРАНД ШТАМП»: http://grandstamp.com/vostanovlenie-remont-pechatey).

Втрата або пошкодження кліше може принести масу незручностей, не кажучи вже про можливі фінансові втрати організації. Це і неможливість вчасно підписати договір, завірити платіжне доручення, довіреність, і завізувати внутрішні акти компанії. У таких випадках дуже актуальна послуга відновлення печатки по відбитку, що дозволяє зробити точний дублікат печатки або штампа, що особливо важливо при відновленні штемпеля, відбиток якого ставиться на платіжних, банківських документах і договорах. При розбіжності старого відбитка і відновленого співробітники банку в більшості випадків відмовляють в прийнятті документов.

Саме тому краще звернутися за послугою відновлення кліше в ту організацію, яка його спочатку виготовляла. У більшості таких компаній зберігаються макети всіх виготовлених виробів, що дозволяє без праці замовити печатку. До того ж вартість такої печатки буде нижче знову намальованою дизайнером в графічному редакторі, яка, крім більш високої ціни, може мати незначні невідповідності.

При необхідності відновити печатки та штампи, які використовуються для внутрішніх документів організації, дешевше і простіше замовити нові вироби, так як невідповідність відбитків не має значення в цьому випадку - державою використання і вид внутрішніх кліше ніяк не регламентується. Згідно із законом для відновлення печаток не потрібно надання будь-яких документів, однак серйозні компанії-виробники можуть зажадати свідоцтво про реєстрацію компанії або ІП, ІПН, паспорт і заяву від керівника ТОВ або ІП на відновлення печатки. Виробнику це дозволяє захистити себе від можливих проблем, пов'язаних з шахрайським відновленням кліше.

У більшості випадків відновлення займає 1-3 доби і залежить від складності малюнка, логотипу, гильоширних сіток. Саме тому і вища вартість відновленої печатки.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Вибір приманок для ...
Наступна новина: Основні різновиди коучингу

КОМЕНТАРІ