Особливості скління котеджів і заміських будинків

Особливості скління котеджів і заміських будинків

18.09.18 21:38 0 1109

Процедура скління котеджів або заміських будинків, як відомо, вимагає більш уважного підходу, ніж робота з установкою склопакетів в багатоквартирному будинку. А все тому, що кожен приватний будинок являє собою унікальне архітектурне будова і вікна повинні підкреслювати його індивідуальність і неповторність. Саме тому дуже важливо підібрати з безлічі запропонованих варіантів найбільш підходящий тип вікон для котеджу на gazda.ua для конкретного випадку. А щоб не упустити жодної важливої деталі при склінні заміського будинку давайте розглядати все по порядку.

Перш за все, необхідно визначитися з профільною системою віконної конструкції. Розрізняють вікна з ПВХ, алюмінієві вікна, розсувні алюмінієві, дерев'яні та безрамні. Найчастіше споживачі вибирають ПВХ-вікна, з огляду на їх практичності, достатню функціональності і демократичною вартості. При склінні великої площі краще віддати перевагу алюмінієвим або розсувним алюмінієвим віконних конструкцій. Дерев'яні вікна зможуть забезпечити найбільш приємний мікроклімат в приміщенні за рахунок природної циркуляції. А ось істинним естетам, які бажають щодня насолоджуватися панорамним видом з вікна, пропонується безрамне скління.

Фахівці компанії «Индустрия окон плюс» нагадують, що для деяких будинків є потреба використовувати не стандартні склопакети, а енергозберігаючі (до речі, на сайті компанії ви безпосредньо можете замовити послугу скління котеджів в Мінську).

Сучасне будівництво приватних будинків - це порив створити об'єкт нестандартної форми, в результаті чого і конструкція вікон може бути відповідною. До нестандартних форм вікон відносяться арочні, еркерниє або круглі вікна.

Вікна можуть відрізнятися не тільки за своєю формою, а й за варіантами декору. Сучасні виробники пропонують ламіновані вікна, матові, вікна з розкладкою, тоновані, вітражні або із дзеркальною поверхнею.

Важливою частиною при склінні є і момент безпеки. Якщо це будинок за містом, при тому розташований віддалено від великих інфраструктурних об'єктів, бажано використовувати посилену захисну фурнітуру від спроб злому або броньовані склопакети. У цьому випадку немає необхідності в додатковому обладнанні захисними решітками.

Варто відзначити також, що установка склопакетів в будинках з цегли, бруса або будівельних блоків відрізняється за своїми технологічними особливостями.

Нерідко, у власників заміських будинків з'являється бажання засклити і прилеглі до будинку прибудови, що забезпечить більш комфортний відпочинок в них і зустрічі з друзями.

Вартість процедури скління залежить безпосередньо від побажань і можливостей клієнта, тому остаточна ціна розраховується після безпосередньої консультації з менеджером.

Запам'ятайте, що сьогодні скління котеджу або заміського будинку якісними склопакетами - це не розкіш, а хороший спосіб поліпшити енергоефективність вашого житла і зробити його естетично привабливим як для себе, так і для оточуючих.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ