Як вибрати стоматологічну клініку?

Як вибрати стоматологічну клініку?

19.09.18 12:04 0 907

Знайти товар, як правило, не складе великих труднощів - його можна знайти в магазинах, на ринку. Але з хорошою стоматологічною клінікою все набагато складніше: фахівця, успішно лікуючого людини довгі роки, і з яким можна довіряти, знайти не так-то й легко. Якими критеріями керуватися при пошуку підходящої стоматологии в Харькове?

Важливі фактори за вибором стоматології

Пошук по Інтернету, оголошення в пресі, розповіді інших про якість стоматологічної клініки - це перший крок і, як правило, всі посилаються, що багато позитивних моментів. Але яка клініка підходить саме конкретній людині? Розглянемо ряд факторів, на які людина може звернути увагу безпосередньо в клініці:

  1. Реєстратура. Виявивши ввічливе і чуйне ставлення персоналу, відвідувач може налаштуватися на позитивний лад;
  2. Розмовляючи з представником адміністрації по телефону або особисто, відвідувач повинен відчути комфорт і ослаблення емоційної напруги;
  3. Конкретика з отриманням відповідей. У діалозі необхідно отримати чіткі відповіді, що стосуються ціни лікувального процесу, гарантійних зобов'язань, технологічного оснащення клініки;
  4. Грубість, недостатньо кваліфікована інформація, поспіх і нехтування в спілкуванні з клієнтом - це привід пошукати іншу клініку.

Крім того, клієнт зверне увагу, наскільки правильним є організація робіт. Спочатку йде візуальний первинний огляд, оцінюється стан зубних одиниць, даються докладні поради щодо проблемних моментів, пропонуються варіанти вирішення із зазначенням вартості, а після чого проходить консультації з питань, які можуть виникнути у клієнта. Проігнорований якийсь із цих пунктів підкаже клієнту, що слід набратися терпіння або шукати інший варіант.

Чи завжди дорого означає якісно?

Якщо відповісти коротко - не обов'язково. Зазвичай перевірені і надійні клініки навчилися працювати в ціновій політиці середнього рівня, при цьому, забезпечуючи кваліфіковане та ефективне лікування. Такі стоматології мають в наявність все необхідне сучасне обладнання і не пропонують пройти якусь процедуру де-небудь на стороні. Хороші клініки користуються власним витратним матеріал, наприклад, стаканчиками, рукавичками, масками, нагрудниками. Все це покривається за рахунок великої кількості пацієнтів, яких дана клініка змогла придбати за рахунок хорошої репутації. У такому випадку людина зрозуміє, що він - наступний клієнт такої клініки.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Чому варто відвідати Одесу?

КОМЕНТАРІ