Як вибрати охоронну систему,яка підходить саме мені?

Як вибрати охоронну систему,яка підходить саме мені?

19.09.18 16:37 0 697

Переваги системи сигналізації полягають не тільки в тому, щоб викликати у вас почуття безпеки - вона дійсно здатна вас захистити. Вибрати "ідеальну" систему охоронної сигналізації досить непросто. Перш ніж купити охоронну систему та замовлючати її встановлення (до речі, в Києві це можна зробити на сайті https://video-nabludenie.kiev.ua/), необхідно взяти до уваги безліч важливих факторів. Одним з таких факторів, що впливають на ваше рішення, безсумнівно, є вартість охоронної сигналізації, проте, цей фактор не повинен бути найважливішим.

Крім визначення рівня необхідних витрат, подумайте про наступне:

Чи підходить мені звукова охоронна система?

Це охоронна сигналізації, яка при виявленні вторгнення видає сигнал. Концепція проста. Коли спрацьовує сигнал тривоги, служби реагування поспішають до вас на допомогу і заарештовують злочинця - звичайно, якщо він не встиг втекти з місця злочину.

Такі охоронні системи досить швидко і легко встановлюються. І якщо проводити своєчасне техобслуговування, вони будуть служити вам багато років. Єдина проблема виникає тоді, коли при спрацьовуванні сигналу тривоги на нього нікому відреагувати. Тому, можливо, ви будете почувати себе більш захищеними з охоронною системою, управління якою відбувається в центрі моніторингу.

Чи відповідає моїм потребам беззвучна охоронна система (з підтримкою в центрі моніторингу)?

Охоронна система, контроль за якою здійснюється в центрі моніторингу, не видає звуковий сигнал при виявленні вторгнення, завдяки чому злочинця легше зловити безпосередньо на місці злочину. Якщо в будинку ведеться відеоспостереження, то все його дії до приїзду поліції або охоронної служби будуть задокументовані в відеоформаті.

Що вибрати - дротову або бездротову охоронну сигналізацію?

Провідні системи охоронної сигналізації коштують трохи дешевше, ніж бездротові охоронні системи, однак, останні вважаються більш надійними і вимагають використання меншої кількості кабелів. Бездротові системи також припускають набагато більшу гнучкість в установці охоронних датчиків. Крім того, для їх установки не потрібно свердлити стіни і протягувати десятки або сотні метрів кабелів. При зміні житла бездротові системи можна безпроблемно демонтувати і перевезти в інший будинок.

Яке технічне обслуговування потрібно буде забезпечити моїй новій системі?

Система сигналізації, яка обслуговується професійними інженерами відповідно до інструкцій виробника, буде працювати безперебійно протягом багатьох років. Складання графіка технічного обслуговування системи допоможе забезпечити її належне функціонування.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Вертушки Mepps: Основні ...
Наступна новина: Табата для схуднення

КОМЕНТАРІ