Що таке Press Wall (пресс-Волл)?

Що таке Press Wall (пресс-Волл)?

19.09.18 21:37 0 1536

Зовсім недавно всілякі покази, виставки, прес-конференції та презентації відбувалися майже знеособлено, так як у організаторів було менше можливостей для реклами, ніж зараз. Все змінилося кардинальним чином, коли в моду увійшло виготовлення пресс Воллів. До речі, якщо ви з Москви і вам потрібен Press Wall, то замовити його ви можете на сайті russtand.ru/catalog/press-wall/.

Важко собі уявити, як раніше обходилися без цього простого і разом з тим надзвичайно практичного споруди. Пресс волл гранично простий по конструктиву, але саме в цій простоті і криється його функціональна привабливість. Егонесложно оперативно змонтувати в потрібному місці, а при необхідності негайно перемістити туди, куди потрібно. Залежно від характерів і масштабів події можна замовити його у вигляді невеликих стендів або ширм. Каркас з металевих труб + банерна тканина - і press wall готовий до проведення заходу.

Як правило, конструкції такого типу відповідають певним стандартам. У нас можна замовити пресс волл з індивідуальним баннерним підставою. На нього наноситься багатобарвна друк, емблеми та логотипи організаторів і спонсорська символіка.

Використання Press Wall

Сьогодні пресс волл використовують досить широко, не обмежуючись рамками презентацій і всіляких офіційних урочистостей. За допомогою цього засобу можна успішно розміщувати виставкові матеріали. Це дозволить відразу ж презентувати press wall з експозицією публіці і залучити до виставки додаткову увагу учасників і гостей.

Конструкція presswall настільки універсальна, що дозволяє застосовувати це пристосування навіть там, де його використання не планувалося спочатку:

  • З його допомогою можна яскраво і з вигадкою відсвяткувати народження дитини. Такий виріб не складе труднощів доставити до місця виписки мами з пологового будинку і разом з радісними родичами внести в свято несподівану і приємну ноту;
  • Замовивши весільний presswall, ви зробите один з найоригінальніших подарунків - така несподівана форма привітання запам'ятається всім гостям на довгі роки. Пресс Волл на весіллі в сукупності з тантамарески дає кожному гостю різноманітність і передає розкуту і веселу атмосферу урочистості;
  • Відмінним рішенням при оформленні магазинів і офісних приміщень стане оренда пресс волла. Наприклад, при відкритті нової торгової точки або філії великого центру є можливість замовити його на день або більш тривалий період часу для проведення активної і стислій за часом рекламної компанії. Якщо ж презентація нового об'єкта планується задовго до його відкриття, то замовте виріб заздалегідь, що напевно принесе значну економію для бюджету компанії.

Конструкція для пресс волла

Залежно від параметрів виконання пресс волл може мати певні відмінності. Умовно прийнято розділяти їх на легкі, обтяжені і мобільні:

  1. Легкий пресс волл є звичайним каркас їх хромованих труб, на який натягнута відповідна банерна тканина. Найчастіше виготовлення такого виробу практикується в тих випадках, коли його необхідно швидко переміщати з одного місця на інше. Гранична довжина зазвичай становить три метри. Для вуличного розміщення застосовуються пресс Волл великих габаритів і методи друку зовнішньої реклами;
  2. Важкий пресс волл - його основу складає зв'язка декількох хромованих труб. Зазвичай їх число доходить до чотирьох. Такі стенди мають підвищену стійкість, тому їх використовують в тих випадках, коли потрібно створити якісний і міцний фон і необхідна поліграфічна широкоформатний друк на пресс волли;
  3. Мобільні пресс волли легко зібрати і демонтувати, їх каркас і полотно легко вміщаються в спеціальну сумку, що максимально полегшує їх транспортування як в автомобілі, так і в іншому транспортному засобі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ