Делегація з Тернопільщини бере участь у Європейському тижні інновацій

Делегація з Тернопільщини бере участь у Європейському тижні інновацій

20.09.18 09:25 0 468
Цьогорічний Європейський тиждень інновацій охоплює питання біоінновацій, економіки, медицини, також відбуватимуться дебати щодо ролі інновацій та крос-секторальних технологій. Участь у Форумі, що проходить у Любліні (Республіка Польща), беруть представники Тернопільської області, зокрема очолюють делегацію голова ОДА Степан Барна та голова облради Віктор Овчарук.

Головна мета участі у Європейському тижні інновацій – це подальший розвиток стратегічного партнерства між Україною та Європою в економічній сфері, презентація економічного потенціалу Тернопільської області та України загалом.

У панельній дискусії «Дебати міст та регіонів - партнерів Люблінського воєводства» участь візьме голова облдержадміністрації Степан Барна.

В рамках заходу передбачається:

- підписати Угоду між Тернопільською обласною державною адміністрацією, Тернопільською обласною радою та Адміністрацією Маршалка Люблінського воєводства (Республіка Польща) про торговельно-економічне, науково-технічне і культурне співробітництво;

- представити інформацію про інвестиційний потенціал Тернопільської області шляхом проведення доповіді, презентації у якій окреслити інвестиційно-привабливі галузі економіки, аргументи щодо вигідного інвестування, використовуючи об'єктивні переваги Тернопільської області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Військова служба за ...
Наступна новина: У Чернігові знищують ...

КОМЕНТАРІ