Килими зі шкір тварин: Основні переваги

Килими зі шкір тварин: Основні переваги

20.09.18 20:00 0 1515

Одними з найперших підлогових покриттів, які використовували люди в повсякденному житті були шкури тварин. Це одні з найстаріших предметів декору, які не втрачають популярність протягом багатьох століть, при цьому вони повністю універсальні і підходять для всіх стилів інтер'єру.

Саме тому, далі ми розглянемо основні переваги килимів, виготовлених зі шкур диких і домашніх тварин, а розповість нам про це співробітник компанії "МаркоМони", яка безпосередньо є виробником високоякісних килимів та килимового покриття із натуральної шкіри та хутра.

Як було колись?

Як вже говорилося вище, шкури тварин використовуються людьми вже дуже довгий час, раніше ними утеплювали своє житло, використовували як підстилки і ковдри, вішали на стіни і оббивали шкурами різні предмети інтер'єру. Практично в кожному куточку нашої планети використовували і продовжують використовувати вироблені шкури домашніх тварин, а також трофейні шкури диких і екзотичних тварин. Натуральні шкури широко використовувалися для декору приміщень холодних замків в Середньовіччі, в елітних палацах королів і шейхів, а також і в простих будинках (особливо якщо господарі розводили домашніх тварин або були мисливцями).

Наші дні

У наш час шкури тварин і килими, зшиті з них, залишаються такими ж популярними, завдяки своїй універсальності, адже їх можна використовувати в різних інтер'єрах:

  • класичному;
  • сучасному (хай-тек);
  • мінімалістичному;
  • скандинавському та ін.

Шкури та килими з них широко використовуються для декору віталень, в спальнях та кабінетах. Великий вибір натуральної та штучної сировини, дозволяє підібрати оптимальний варіант практично в кожну зону будь-якого інтер'єру.

Переваги використання килимів зі шкіри тварин:

  • Широкий асортимент (різні розміри, кольори, форми) і універсальність застосування в різних інтер'єрах гарантують, що кожен може знайти для себе підходящий варіант;
  • Можливість вибрати повністю натуральний виріб, а також штучну імітацію шкур тварин (якщо Ви проти використання натуральних виробів);
  • Килими зі шкіри є не тільки стильним елементом декору, вони, в залежності від складу, можуть володіти ще й іншими корисними властивостями (хорошою звуко- та теплоізоляцією);
  • Більшість видів синтетичних і натуральних шкір мають доступну ціну в порівнянні з іншими килимовими покриттями;
  • Килими із натуральної шкіри - це гарне рішення для любителів еко-дизайну і всього натурального в інтер'єрі;
  • Килими зі шкір тварин можна замовити в будь-якому розмірі, різної структури і складу. Саме замовлення зшивають зі шматочків шкур прямокутної, круглої та незвичайної форми.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Переваги професійних ...
Наступна новина: 5 нюансов торговли на ...

КОМЕНТАРІ