Школа Космотрейд: Пудрові губи,як новинка в сфері перманентного макіяжу

Школа Космотрейд: Пудрові губи,як новинка в сфері перманентного макіяжу

20.09.18 23:15 0 1688

Перманентний макіяж - це малоінвазивна косметологічна процедура, яка проводиться з метою створення стійкого кольору шляхом введення фарби в глибини шкірного покриву. Результат фарбування зберігається до 2-3 років. Популярністю серед жінок користується новий різновид даної процедури нано напилення губ. Техніка вважається більш делікатної, ніж апаратний татуаж, дозволяє створити натуральний ефект об'єму.

«Пудрові» губи: Що це таке?

«Пудрові» губи чи інакше «акварельна», бесконтурна техніка перманентного макіжа губ підходить тим клієнтам, які хочуть реального ефекту, але контуру з розтушовуванням їм недостатньо через занадто блідого або синюшного кольору власних губ (до речі, якщо ви хочете освоїти цю техніку для своєї професійної діяльності, тоді ви можете научиться делать пудровые губы, пройдя обучение на курсах "Космотрейд"). Акварельне заповнення створює дуже ніжний і природний образ, так як татуаж виконується без чіткого контуру, а відтінок пігменту і колір губ м'яко змішуються між собою.

Навколишні з боку можуть подумати про те, що ви нафарбувалися блиском або злегка рожевим бальзамом. Ця процедура підійде для панянок різного віку.

Метод полягає в тому щоб ввести мінімальну кількість пігменту в в верхні шари шкіри, тим самим створюючи відчуття легкості. Губи в техніці акварелі виглядають живими і природними, контур стає чітким, але не мальованим. Ця техніка вимагає проведення двох процедур основний захід, потім коригувальні роботи після закінчення двох трьох тижнів. Причому додаткова корекція не менш важлива, ніж основні маніпуляції. Такий підхід дозволяє не перенаситити оброблювану поверхню пігментом, делікатно відкоригувати зовнішність, створити прекрасні натуральні губи! Після акварельного техніки губи виглядають соковитими і природними.

Акварельний техніка це самий натуральний перманентний макіяж, не кидається в очі, що робить обличчя виразним і красивим.

Переваги процедури:

  • спокусливий відтінок в будь-якій ситуації без застосування помади;
  • візуальний обсяг;
  • корекція форми і асиметричного розташування;
  • економія часу на створення візажу;
  • немає обмежень за віком.

Пудровим м'яке напилювання губ ідеальний варіант для молодих дівчат, які бажають виглядати свіжими і доглянутими в будь-якій ситуації, і для жінок у віці, коли натуральний колір блідне, а контур розпливається.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: 5 нюансов торговли на ...
Наступна новина: Советы начинающему ...

КОМЕНТАРІ