На Тернопільщині проведуть тематичний захід для студентів,яких готують для сфери туризму

На Тернопільщині проведуть тематичний захід для студентів,яких готують для сфери туризму

21.09.18 12:04 0 492
У четвер, 20 вересня, у Тернопільському вищому професійному училищі сфери послуг та туризму проведуть круглий стіл з питань підготовки фахівців для сфери гостинності області. Реєстрація учасників – о 09.30. Початок – о 10.00. Участь у такому важливому з огляду на популяризацію туристичного потенціалу Тернопільщини заході візьмуть представники закладів вищої і професійної освіти, а також люди, які уже працюють у сфері туризму або безпосередньо до неї дотичні.

Відбудеться круглий стіл, за словами керівника відділу туризму облдержадміністрації Ростислава Яцківа, у рамках відзначення Дня туризму в області. Захід проводиться спільно відділом туризму з управлінням освіти й науки ОДА.

Мета заходу – узгодити напрями удосконалення освітнього процесу у закладах вищої та професійної освіти області відповідно до вимог і потреб регіонального та місцевих туристичних ринків.

Під час круглого столу працюватимуть за кількома секціями, зокрема, «Про підготовку фахівців для туристичної сфери, готельного та ресторанного бізнесу у закладах вищої та професійної освіти області» та «Проблеми забезпечення закладів сфери гостинності області (туристичних фірм, готелів, ресторанів) кваліфікованими спеціалістами».

Довідково,

В області щорічно випускається 225 кваліфікованих робітники та 150 фахівців для сфери гостинності. Освіту здобувають за інтегрованими професіями і спеціальностями, що дає змогу бути мобільним, швидко орієнтуватися в інноваціях виробництва та якісно виконувати професійні обов'язки. Туристичні послуги надають 28 туроператорів, з яких 5 – це туроператори внутрішнього в'їзного туризму та понад 100 – турагенти.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: У центрі міста ...
Наступна новина: Як Тернопільщина ...

КОМЕНТАРІ