Чернігів: Міський голова про політиків: не переходьте межу,втягуючи у протистояння родину

Чернігів: Міський голова про політиків: не переходьте межу,втягуючи у протистояння родину

21.09.18 11:20 0 493
Владислав Атрошенко прокоментував статтю, де зводиться наклеп на членів його родини під час ранкової наради у міській раді 19 вересня.

— «Публічно як батько кажу, що моя донька, а їй 20 років, не перебувала і не перебуває в цивільному шлюбі з жодною людиною. Крапка. Я це кажу абсолютно відповідально. — До речі, я при свідках спілкувався з представником від фракції політичної партії "Наш край", який є куратором сайту "Челайн", і сказав, що руки йому більше не подам. Він при свідках повідомив, що ця стаття замовлена Києвом, натякаючи на відповідного народного депутата України. — Якщо це так, то замовник - недостойна людина. А виконавці, які писали цю статтю, є просто нікчемами. Люди, які не поважають себе, які отримують гроші за ті речі, які не прикрашають їх. Засіб масової інформації, який розмістив цю брехню, я вважаю інформаційним гнійником, в якому щось добре важко і знайти. — Фракцію, яка намагається відмежуватися від цього сайту, я би просив вивчити інформацію, хто є засновником цього «Челайну», чи відноситься цей засновник і його історія до політичної партії «Наш край» та відповідного народного депутата. Відповівши на це питання, якщо фракція жодної позиції не заявляє, це говорить і про людські якості відповідних членів цієї фракції. — Переконаний, що опускатися до подібних речей не можна: за будь-яких обставин, політичної конкуренції, навіть за надпотужного бажання повернутися у владу (невідомо за чим і навіщо). — Я дав їм час вибачитися. Якщо б вони це зробили, я б промовчав. А вони розмістили якесь спростування, яке говорить, що ситуація зі свідомістю цих людей дуже складна», - зазначив міський голова.

Як відомо, прес-служба Чернігівської міської ради звернулась із офіційним листом до Інституту масової інформації, Національної спілки журналістів України, Комісії з журналістської етики з приводу матеріалу, оприлюдненому 11 вересня 2018 року на Інтернет-ресурсі «Челайн».

На думку прес-служби, матеріал є прикладом грубого порушення журналістських стандартів: у статті поширюється недостовірна та нічим не підтверджена інформація про членів сім'ї міського голови. Відтак, Інститут масової інформації, Національну спілку журналістів України та Комітет з журналістської етики як організації просять надати оцінку матеріалу.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Тернопільській області ...

КОМЕНТАРІ