Школярі Тернопільщини створили символічного голуба миру

Школярі Тернопільщини створили символічного голуба миру

23.09.18 10:18 0 691
Напередодні Міжнародного дня миру, який відзначають 21 вересня, школярі Тернопільщини долучилися до флеш-мобу та створили символічного голуба, як втілення світла, чистоти, миру та спокою на землі.

У рамках всеукраїнської акції «Я хочу миру» діти прикрасили символічне дерево паперовими голубами, на яких написали теплі слова вдячності та побажання українським захисникам на Сході, які у нелегкий для країни час стали на захист її незалежності та суверенітету. Також школярі зобразили та розфарбували на папері власні долоньки.

«Щороку Тернопільська обласна державна адміністрація долучається до відзначення Дня миру. Оскільки наша держава перебуває у стані війни, кожен з нас добре розуміє, що означає слово «мир». Тому ці дітки є символом миру і світла. Вони власними ручками на паперових голубах написали теплі слова та побажання нашим захисникам на Сході України, щоб вони відчули нашу любов та підтримку», - зазначила заступниця голови Тернопільської ОДА Світлана Беспоповцева.

Учасники акції, організованої Тернопільською ОДА спільно з ТМЖК «Відродження нації», помолилися за мир в Україні та світі. Завершився флеш-моб запусканням у повітря білих повітряних кульок.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1425428514227396&__xts__%5B0%5D=68.ARBDufPgHb1EPztgixagSDYJ8eDCZQK7DphV3hOV1A3mrEcUxZOnuFo0tph__KapMbW1xNlsTmAc-y6E7_PXYcC_tTKuZddrfvNR17y86qW_7yS1xlUSo-Jl2JG_o5wXhFQRD-j1kv9sbuCwC_AZBN_8lMFynEN5QhZciSqrqzvjHUEaFJQFLg&__tn__=-UC-R

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Віктор Мацикур: ...

КОМЕНТАРІ