Степан Барна зустрівся з представниками Світової Федерації українських лікарських товариств

Степан Барна зустрівся з представниками Світової Федерації українських лікарських товариств

23.09.18 10:01 0 415
Тернопільщина відкрита до співпраці та втілення інноваційних проектів, мета яких покращити галузь охорони здоров'я та надання медичних послуг, а також – профілактика захворюваності. Про це наголосив голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна під час зустрічі з представниками Світової Федерації українських лікарських товариств.

«Ми підтримуємо реалізацію інноваційних проектів в області та готові разом працювати над ними. Завдяки реформуванню медичної галузі у медицину робляться серйозні капітальні вкладення, яких не було роками. У держави з'явилися можливості вкладати у розвиток інфраструктури та матеріально-технічне забезпечення», - зазначив очільник області.

Сторони обговорили можливості співпраці, обміну досвідом лікарів та втілення в області пілотних проектів, запровадження дистанційних некомерційних курсів для майбутніх медиків.

Також Степан Барна подякував представникам Світової Федерації українських лікарських товариств та українській діаспорі за громадську і волонтерську підтримку, яку вони надають українським захисникам на Сході країни.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: відтепер ...
Наступна новина: В Житомирській області за 2 ...

КОМЕНТАРІ