Контекстна реклама: Переваги

Контекстна реклама: Переваги

24.09.18 22:46 0 1583

Контекстна реклама - текстово-графічні рекламні матеріали, розміщені поруч з результатами пошуку на сайтах, або на веб ресурсах партнерів пошукових систем (детальніше читайте на сайті seosolution.ua). Демонстрація тих чи інших рекламних повідомлень залежить від пошукового запиту користувача. Основні цілі контекстної реклами, стимулювання зростання продажів, залучення відвідувачів на сайт, інформування про акції і знижки, появі нового товару / послуги.

Контекстна реклама є одним з основних інструментів інтернет-маркетингу і являє собою платні оголошення, які розміщуються в тематичному відповідно до запитів користувачів в пошукових системах. Рекламне оголошення найчастіше буває представлено у вигляді графічного банера, посилання, flash ролика і т.д.

Основні переваги

Цей вид реклами зазвичай використовується для підтримки короткочасних програм і акцій за рахунок швидкого залучення уваги великої за обсягом цільової аудиторії. Однак вона зовсім не підходить при виведенні нового маловідомого продукту на великий ринок. Висока популярність контекстної реклами обумовлена  тим, що вона має низку переваг:

  • Точний часовий і географічний таргетинг: можна здійснювати фільтрацію користувачів за кількома параметрами (час показу або географічна приналежність).
  • Оперативність. Оголошення відразу ж стає видимим в ведучих пошукових систем, що забезпечує миттєву реакцію користувачів, а значить, і приплив відвідувачів. Ось чому дуже часто, поки не набрало достатню силу просування сайту, використовується розміщення інтернет реклами.
  • Можливість управління. При необхідності рекламне оголошення можна швидко відредагувати, внісши потрібні зміни.
  • Середній бюджет. Оплата здійснюється за кількістю реалізованих переходів. Можна самостійно контролювати бюджет, визначивши ціну за клік або обмеживши їх сумарна кількість.

Контекстна реклама працює по давно сформувалася системі оплати за клік - Pay Per Click. На рахунок системи кладеться певна сума грошей. У міру здійснення переходів по оголошеннях (тобто реалізації кліків), з рахунку знімаються кошти.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ