Жителів Тернопільщини інформували про важливість легального працевлаштування

Жителів Тернопільщини інформували про важливість легального працевлаштування

26.09.18 10:23 0 456
Захід під гаслом «Захисти себе – працюй легально» провели фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області разом із працівниками управління Держпраці та Головного управління ДФС у Тернопільській області в одному з найбільших торгових центрів міста Тернополя. Його мета — доступно поінформувати громадян про актуальну проблему сьогодення — легалізацію виплати заробітної плати та зайнятості населення, яка безпосередньо впливає на пенсійне забезпечення та наповнення бюджетів усіх рівнів.

У рамках заходу працівникам в торговельних точках та перехожим пояснили про важливість укладання трудових договорів та дотримання законодавства з оплати праці. Адже, отримуючи зарплату «в конверті», працівник позбавляє себе гідної пенсії в майбутньому, адже низька заробітна плата дає низький коефіцієнт заробітку, який враховується при обчисленні пенсії.

Громадянам пропонували реєструватись на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України, щоб громадяни мали змогу самостійно контролювати повноту сплати внесків роботодавцем. Людям роздавали інформаційні листівки і буклети на тему легального працевлаштування та про сучасні онлайн сервіси Пенсійного фонду України – Веб-портал електронних послуг та послугу смс-інформування.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ