На Тернопіллі учні Бонівецької та Чугалівської ЗОШ їздитимуть до школи на новенькому автобусі

На Тернопіллі учні Бонівецької та Чугалівської ЗОШ їздитимуть до школи на новенькому автобусі

26.09.18 12:06 0 624
Невеличка школа І ступеня у селі Бонівка Чугалівської сільської ради та Чугалівська ЗОШ І-ІІ ст. Кременецького району отримали новий шкільний автобус. 25 вересня, перебуваючи у робочій поїздці на Кременеччині, голова ОДА Степан Барна передав ключі від автобуса керівництву навчальних закладів.

«Впродовж трьох років Тернопільська обласна державна адміністрація за ініціативи Президента України реалізовує стратегію забезпечення навчальних закладів шкільними автобусами. За ці роки в області було закуплено майже 60 автобусів на загальну суму понад 90 млн. грн., з них близько 24 мільйонів гривень – кошти місцевих бюджетів. І це напевно один із рекордів щодо забезпечення дітей шкільними автобусами», – акцентував Степан Барна під час передачі ключів від новенького та комфортного транспортного засобу.

Він також зауважив, що, звичайно, є проблеми із навчальними закладами і вирішення їх в багатьох обставинах залежить від створення логістичних умов.

«Приклад Чугалівської сільської ради якраз нас надихає на такі кроки, тому що як сільська рада є небайдужою до вирішення проблеми забезпечення шкіл, так й районна державна адміністрація підключається до цього процесу. Таких прикладів в області має бути багато, де спільно на умовах співфінансування можна вирішити глобальну проблему для села і дати можливість дітям їхати до школи в нормальних комфортних умовах», – зазначив очільник області.

Додамо, що сільська рада суттєво підтримує фінансуванням ці два навчальні заклади. Зокрема, Бонівецька ЗОШ отримала 300 тис. грн. на капітальний ремонт даху, утеплення і фарбування фасаду. Стільки ж коштів виділили й Чугалівській ЗОШ на реконструкцію системи опалення.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1430419750394939

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Патронатному вихователю ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ