Міський голова подякував організаторам та учасникам «WORLD CLEANUP DAY» у Чернігові

Міський голова подякував організаторам та учасникам «WORLD CLEANUP DAY» у Чернігові

26.09.18 11:02 0 531
24 вересня, в Чернігівській міській раді підвели підсумки Всесвітнього дня прибирання у Чернігові та області.

Цього року акція в Україні і в інших 158-ти країнах відбулася 15 вересня. В Україні ініціатива пройшла під назвою “Всесвітній день прибирання”– «WORLD CLEANUP DAY».

У Чернігові екологічна акція стартувала на двох локаціях: зусиллями близько п'ятисот чернігівців очищено більше 100 га Ялівщини та території біля озера Святе. На цих локаціях за декілька годин чернігівцями було зібрано майже 22 тонни сміття, з них 600 кг пластику та біля 1 тонни скла.

Акція пройшла за підтримки Чернігівської міської ради.

Міський голова Владислав Атрошенко подякував організаторам та всім учасникам «WORLD CLEANUP DAY» у Чернігові. І вручив подяку координаторці громадської організації "Let`s do it, Ukraine!" у Чернігові та Чернігівській області Вікторії Богдан.

"Дякую вам за таку корисну для міста ініціативу. Величезний плюс такої акції - це те, що люди, які залучаються до прибирання, і самі розуміють відповідальність за чисте місто. Сподіваюсь, кількість громадян, які розумітимуть важливість чистоти у місті, зростатиме. Дякую також працівникам поліції, які приєднались до «WORLD CLEANUP DAY» у Чернігові", - сказав міський голова.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Лілія Гриневич: У 2019 році ...

КОМЕНТАРІ