Секрети жіночих сумок

Секрети жіночих сумок

26.09.18 17:52 0 1036

Маленька чи велика, однотонна або кольорова, а може рюкзак? Сумка і характер - чи є тут якийсь зв'язок? Про що може розповісти жіноча сумка - читайте більш детально в статті. А далі, ми поговоримо про деякі секрети цього незамінного жіночого аксесуару.

Секрет розміру

Сумка великих розмірів каже про ерудицію та високу працездатність своєї власниці. Найчастіше в таких саквояжах можна зустріти абсолютно всі речі «як би про всяк випадок». І дійсно, там лежать старі записні книжки, парасольки в саму сонячну погоду, ліки і т. д. Так, наприклад, Кейт Бланшетт віддає перевагу великим діловим сумкам світлих тонів, куди може помістити абсолютно все. А ледачою цю актрису точно назвати не можна - лауреат 2 премій «Оскар», 3 премій BAFTA і трьох премій «Золотий глобус».

Сумка маленьких розмірів каже в першу чергу про витонченість натури, про вишуканий смак та самодостатність. До таких сумочок відносяться клатчі та маленькі елегантні сумочки на довгому ремінці, що дозволяють дівчатам носити їх як на плечі, так і через плече. Так, наприклад, Олівія Уайлд вважає за краще носити невеликі різнокольорові дизайнерські клатчі.

Звичайно ж, не можна забувати і про сумки середніх розмірів. Ці елегантні аксесуари найчастіше вибирають ділові жінки, які впевнені в собі, знають собі ціну і досить консервативні. Стиль і гідність - ось їхнє кредо.

Є в нашому суспільстві дівчата, які віддають перевагу рюкзакам. Про таких натур можна сказати, що вони або інфантильні підлітки (можливо, десь в глибині душі) або йдуть в спортзал :)

Секрет стилю

Сумка в діловому стилі виглядає гідно і каже про практичність. Успішність Сари Джесіки Паркер не залишає сумніву. Вона вважає за краще носити сумочку темних тонів у діловому стилі.

Дизайнерські та оригінальні ридикюлі люблять особи творчі, неординарні, сміливі в своїх бажаннях і прагненнях, які в інших людях цінують доброту та почуття гумору. До речі, дизайнерські сумочки особливо любить Хіларі Дафф. Вона вважає що Saint Laurent Anita із замші або шкіри з декором, із бахроми та пір'я ідеально доповнює розслаблений хіпі-образ.

Секрет кольору

Чорні або темні кольори сумок вибирають собі практичні та ощадливі дівчата. Вони не дуже говіркі та дуже ретельно підходять до вибору всього на світі: починаючи від речей і закінчуючи друзями. Весь образ Кріссі Тейге просочений практичним підходом до життя. Тому не дивно, що її вибір сумочки завжди падає на темні тони.

Світлі або теплі кольори вибирають замріяні особи. Вони дуже доброзичливі та готові допомагати навіть незнайомцям. Разом з тим у цих дівчат особливо розвинене почуття самоповаги.

Зухвалі та активні особистості найчастіше вибирають сумочки яскравих, контрастних кольорів. Вони бувають надмірно емоційні та готові перебувати то в дикій радості, то впадати в депресію.

То ви вже вирішили яка саме вам сумочка підійде найкраще? Ні, тоді ми пропонуємо вам перейти за посиланням, що вказано вище та більш детально ознайомитись зі статтею яка допоможе вам зробити правильний вибір!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Антимагнітна ...

КОМЕНТАРІ