Веб-моделі: Хто це?

Веб-моделі: Хто це?

26.09.18 23:14 0 1293

Інтернет істотно змінив сучасний світ. Він приніс у наше життя не тільки безліч розваг, а й масу корисних інструментів. В тому числі, можливість заробляти віддалено, не залишаючи дому. Напрямків придумано багато, тема з розряду +18 цікавить величезні аудиторії, а в ній зараз працюють тисячі веб-моделей.

Хто такі ж веб (вебкам, webcam) моделі? Так називають дівчат, які спілкуються в відео чатах за гроші. Моделями можуть влаштовуватися і хлопці, але їм заробляти складніше, тому що бажаючих заплатити за такі шоу набагато менше. Моделями стають навіть пари, на деяких сайтах дозволяється так працювати.

Чим займаються веб-моделі?

На багатьох блогах пишуть про роботу веб моделлю, деякі автори стверджують, що така діяльність не змушує вести інтимне спілкування і роздягатися. Можливо, є люди, яким просто хочеться спілкування, але в більшості своїй, глядачі відвідують веб-сайти, щоб подивитися шоу для дорослих. До речі, якщо вас цікавить работа веб моделью, то знайти її можна на сайті http://webmodels.work.

Моделей ніхто не змушує роздягатися або обговорювати якісь інтимні теми. Але навіщо тоді взагалі платити гроші? З таким же успіхом можна зайти в безкоштовні чат рулетки та знайти співрозмовника. Крім відео трансляції, моделі ведуть листування, придумують різні ігри, навіть купують вібратор Lovense (він спрацьовує, коли глядачі відправляють гроші):

З проституцією таку діяльність теж не можна порівнювати. Глядачі просто дивляться, ніхто не керує дівчиною, не знає її реального імені, не можуть знайти та так далі. До слова про конфіденційність, веб-моделі в налаштуваннях закривають свої міста і країни, щоб не перетинатися зі знайомими.

По суті, все, що роблять моделі в чатах - влаштовують видовище. Багато чоловіків готові за це платити, смаки у всіх різні, для когось це найцікавіший спосіб розважитися.

Чи легко працювати веб-моделлю?

Дівчата зараз реєструються в чатах стрімголов. Як тільки вони дізнаються, скільки заробляють моделі в рунетках, плюють на все і реєструються в платних чатах. Але коли починають працювати, розуміють, що не все так райдужно.

Безумовно, у кожної моделі є можливість отримувати понад 1000 $ в місяць, але що для цього доведеться робити. По-перше, потрібно проводити за комп'ютером по кілька годин щодня. По-друге, доведеться постійно щось придумувати, інакше глядачі тікають до інших моделей.

В цілому до роботи в інтернеті люди звикли ставитися, як до найпростішої діяльності. Вони просто не знають, наскільки це важко. Моделям потрібно ворушити не тільки опуклими формами, а й мізками. Тут, як у звичайному бізнесі - всю рибу ловить найвинахідливіший.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Який провід для духової ...
Наступна новина: Осушение воздуха в доме: ...

КОМЕНТАРІ