Чернігів: Чи готове місто до зими та опалювального сезону: у міській раді заслухали звіт управління ЖКГ

Чернігів: Чи готове місто до зими та опалювального сезону: у міській раді заслухали звіт управління ЖКГ

27.09.18 08:03 0 529
«Наскільки якісно служби підготувалися до зими - побачимо згодом, з настанням холодів», - так оцінив доповідь Управління ЖКГ Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Готовність до опалювального сезону аналізували 26 вересня на ранковій нараді у міській раді.

За даними управління ЖКГ, місто практично повністю готове до зимового періоду. Це стосується і житлового фонду, і теплопостачальних підприємств, і служб, що відповідають за життєдіяльність міста.

Додатково протягом року частина ОСББ долучилися до міських програм утеплення будинків. У 11 багатоквартирних будинках з ОСББ за цими програмами проведено ремонтних робіт на суму майже 9 млн грн, з яких міський бюджет сплатив майже 5 млн грн:

За кошти міського бюджету відремонтовано 30 тисяч метрів квадратних покрівель.

Готові до роботи 100% комунальних та відомчих котелень і майже всі теплові пункти. Майже 100% будинків у місті вже обладнані засобами обліку теплової енергії:

Відповідні роботи з підготовки до зими виконані на комунальних підприємствах "Водоканал", "Зеленбуд", АТП "2528".

Підготовлено всю техніку для прибирання міста взимку, та заготовлено відповідні суміші для посипання доріг.

КЕП “Чернігівська ТЕЦ” ТОВ фірми “ТехНова” має кількамісячний запас вугілля для забезпечення роботи ТЕЦ і готова влючатись в опалювальний період. Обидва теплопостачальні підприємства - "Облтеплокомуненерго" та "ТехНова" - ще проводять роботи із заміни мереж по місту. Закінчити їх вони мають у найближчі тижні.

Все перелічені заходи мають на меті забезпечити безперебійну роботу житлово-комунальної сфери міста протягом усього осінньо-зимового періоду.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тампонаж скважины: Что это?
Наступна новина: У Чернігова найближчим ...

КОМЕНТАРІ