В Житомирській області іванко,Валюша та Надійка чекають на своїх маму й тата

В Житомирській області іванко,Валюша та Надійка чекають на своїх маму й тата

27.09.18 09:19 0 452
Якщо ви мрієте про велику родину, в якій лунає дитячий сміх, на вихідних пахнуть домашні млинці з варенням, у шафці кільканадцять пар маленьких і трохи більших кольорових черевичків, а по всьому будинку живуть іграшки, тоді ця історія саме для вас. Ми знаємо, де на своїх батьків чекає троє чудових дітлахів.

Знайомтесь – Іванко, Валюша та Надійка. Дві сестрички та братик мріють про родину, в якій їх любитимуть та піклуватимуться про них. Адже гіркий досвід, коли самим собі потрібно готувати їжу та думати, де взяти їсти, вони вже мають. У складні для цих маленьких людей часи саме Ваня піклувався про своїх сестричок, і зараз він не залишає їх без уваги, підтримки та захисту.

За відсутності рідної матері дітлахи самі доглядали за домашнім господарством, а щоб вночі не було страшно спати запускали до себе в кімнату свого вірного друга – песика. Увесь час дітям допомагали сусіди, які і звернулись до соціальних працівників. Після того, як мати залишила дітей на 4 дні самих їх було вилучено із сім'ї, батьків позбавили батьківських прав.

Можливо, це саме ваші діти, але ви ще просто не познайомились?

Найстарший - Іванко, 8,5 років. Це відкритий, турботливий хлопчик. Полюбляє гратися сучасними іграшками: конструкторами Лего, бей-блейдами. Вані подобається розфарбовувати малюнки, дивитися мультфільми. А от до солодощів хлопчик байдужий, віддає перевагу булочкам, молочним продуктам та фруктам. За словами психолога, дуже швидко та легко йде на контакт.

Середня сестричка – Валюша, 6 років. Спокійна та стримана дівчинка, проте швидко змінює свою діяльність. Хоче багато осягнути за короткий час. Грається ляльками, відтворює сюжетно-рольові ігри. Полюбляє малювати та обводити картинки.

Найменша сестричка – Надійка, 4 роки. Дуже відкрита та товариська дівчинка. Потребує любові, ласки, тепла. Полюбляє гратися іграшковим посудом, ляльками, м'ячиками. Ще їй подобається складати пазли, мозаїку. Надюша любить тортики та фрукти, м'ясні страви.

Іванко дуже опікується своїми сестричками. Вони дружні та відкриті до спілкування. Ці діти мають одне бажання на трьох – жити та зростати в родині, в якій разом зможуть мати щасливе дитинство.

У вас є можливість втілити велику мрію маленьких сердець – і стати батьками для трьох діток. Наповнити своє життя приємними турботами і зрозуміти, що у житті немає нічого найдорожчого за міцні обійми дітей.

Не боятися усиновлення, та йти до своєї мети – бути мамою і татом, закликає житомирянка, яка сама усиновила двох діток.

Якщо ви вирішили усиновити дитину, детальну інформацію можете отримати у службі у справах дітей ОДА за адресою: м. Житомир, вул. Мала Бердичівська 25, (0412) 47-50-11.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ