Скляні перегородки: Види,переваги,застосування

Скляні перегородки: Види,переваги,застосування

28.09.18 22:48 0 1719

Скло вже давно знайшло своє застосування в житті людини. Його застосовують в інтер'єрі офісних і житлових приміщень, використовують в якості розширювача простору, застосовують в різних дизайнерських рішеннях. А розвиток і модернізація виробництва дозволяє випускати скло, яке може бути застосоване практично де завгодно.

Ось, наприклад, скляні перегородки використовують як в квартирах, так і офісних приміщеннях. Вони дають можливість усамітнитися, при цьому, не захаращуючи простір і залишаючи відчуття легкості і свободи. З кожним роком використання скляних поверхонь в якості перегородок все збільшується і збільшується, а це значить, що на те є свої причини. Варто більш детально розібратися з тим, що з себе представляють стеклянные перегородки, яких видів вони бувають, якими перевагами володіють і де їх використовують.

Види

Спочатку хотілося б сказати про те, що дані перегородки можуть бути абсолютно різні. Вони можуть бути подвійними або одинарними, бути простою або складною форми, володіти різними дверними системами і так далі. Перерахувати всі можливості і види даних скляних виробів - дуже складно. Але найголовніші з них все ж варто виділити:

  1. Стаціонарні. Ці перегородки їх скла більшою мірою знайшли своє застосування в офісних установах. Вони повністю захищають частина площі приміщення скляними стінами. Як показує практика все більше і більше офісів переходять саме на такий вид огороджень, відмовляючись від гіпсокартону та інших будівельних матеріалів. Крім того подібна перегородка з подвійним склом здатна значно підвищити рівень шумоізоляції, що дуже корисно для тих співробітників, яким необхідно зосередитися над виконанням роботи. Дана скляна продукція представлена компанією «Паритет». Ця компанія є лідером у виробництві світлопрозорих конструкцій і вже давно довела, що їх основна мета це виробництво якісної продукції.
  2. Мобільні. Такий вид перегородок ще називають модульними. Їх так само використовують в офісах, при необхідності створити невеликий окремий від офісу куточок. Природно, розраховувати на звукоізоляцію в даному випадку не доводиться, але, тим не менш, є можливість створити окреме комфортне робоче місце для співробітника. Такі скляні конструкції можна легко пересунути на інше місце, що є безсумнівним плюсом. По суті, це своєрідні меблі зі скла.
  3. Розсувні. Даний вид скляних виробів являє собою конструкцію, в межах якої можуть рухатися скляні модулі, тим самим даючи можливість з'єднувати або розділяти приміщення на секції. Це досить зручний спосіб поділу простору, так як при необхідності можна створити собі окремий кабінет або місце відпочинку, а в решту часу залишити кімнату цілою.

Варто сказати, що крім даних видів існують каркасні, безкаркасні і Моліроване перегородки, склоблоки і так далі.

Переваги

Варто відзначити, що перегородки зі скла мають однозначними перевагами по відношенню до виробів з інших матеріалів. Головні з них варто відзначити:

  • Можливість розмежування простору без шкоди попадання денного світла, а так само комфортного і вільного відчуття знаходився там людини.
  • Монтаж. Монтувати скляні офісні перегородки досить просто, а в разі необхідності, їх так само просто можна розібрати і перевезти в інше місце. Це може істотно заощадити гроші, в разі переїзду компанії на іншу адресу.
  • Міцність. Не дивлячись на те, що скло вважається крихким виробом, воно може витримувати неймовірну навантаження. Крім того воно може проходити додаткову обробку, що в рази збільшує міцність, і тим самим роблячи його практичним у використанні. Наприклад, скляні вироби компанії «Паритет» проходять процес загартовування.

Застосування

Варто сказати, що скляні перегородки використовуються в інтер'єрі абсолютно різних приміщень, з їх допомогою створюються переговорні кабінети, кімнати для співробітників, холи і багато іншого. Крім того, нанесення малюнка на скло дає можливість не просто відокремити частину приміщення, а створити незвичайне творіння, справжній витвір мистецтва. Перегородки зі скляного полотна можна часто зустріти в торгових і розважальних центрах, в магазинах одягу та супермаркетах, в квартирах і будинках. Вони всюди, де необхідно раціонально розділити простір, але в той же час залишити відчуття свободи і простору.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Шахтні котли тривалого ...
Наступна новина: Переваги гідравлічних візків

КОМЕНТАРІ