Степан Барна: Для нас важливі не лише інвестиційні проекти,а й співпраця з бізнесом

Степан Барна: Для нас важливі не лише інвестиційні проекти,а й співпраця з бізнесом

29.09.18 08:26 0 426
Для Тернопільщини важливо працювати у напрямку реалізації не лише інвестиційних проектів, а й співпраці з бізнесом, задля розвитку та досягнення поставлених цілей. Про це зазначив голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна під час зустрічі робочої групи зі створення ініціативи автомобільного кластеру, яка відбулася на підприємстві «СЕ Борднетце-Україна».

Мета зустрічі – визначити та посилити сфери співпраці між учасниками кластерної ініціативи, а також покращити вищу та середню спеціальну освіту в автомобільній промисловості України задля забезпечення галузі кваліфікованими кадрами та розвитку спільної освітньої платформи.

За словами очільника області, шня зустріч стала хорошим майданчиком для обговорення перспектив та проблем галузі, а також обміну досвідом.

«В Україні відбулися системні зміни, які дають можливість компаніям високого рівня працювати у нашій державі. Сприяють залученню інвестиційних проектів, пов'язаних з машинобудуванням, Президент України Петро Порошенко і Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. Окрім цього змінилися підходи і в регіонах. Зокрема, Тернопілля зацікавлене в реалізації інвестиційних проектів, розвитку, співпраці з бізнесом та створенні нових робочих місць. Нам приємно співпрацювати з компанією «СЕ Борднетце-Україна», яка успішно реалізовує проекти у Тернополі та с. Байківці», - підкреслив Степан Барна.

Також він звернув увагу на важливості підвищення середньої заробітної плати та підготовки кваліфікованих кадрів.

Після засідання робочої групи голова ОДА оглянув потужності підприємства та поспілкувався з його працівниками.

Нагадаємо, що згідно «Щорічної оцінки ділового клімату» та рейтингу «Регіонального DoingBussiness» Тернопільщина увійшла до п'ятірки областей з кращим бізнес-кліматом та високим рівнем довіри бізнесу до влади.

Більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1431588483611399

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ