Чернігів: Збільшене коло осіб,які можуть безкоштовно встановити квартирні лічильники води за міською програмою

Чернігів: Збільшене коло осіб,які можуть безкоштовно встановити квартирні лічильники води за міською програмою

29.09.18 08:03 0 470
Тепер безкоштовно встановити лічильники води за відповідною міською програмою в Чернігові зможе більше коло чернігівців. Якщо раніше право на це мали одержувачі субсидій на сплату комунальних послуг - квартировласники, то тепер участь у програмі може взяти і зареєстрований у квартирі член родини власника. При цьому власник надає письмову згоду на участь одержувача субсидії в міській програмі та встановлення приладів обліку в квартирі, що йому належить.

Такі зміни в міську Програму встановлення засобів обліку гарячого та холодного водопостачання мешканцям міста Чернігова на 2017-2020 роки внесли своїм рішенням депутати на засіданні сесії міської ради 27 вересня.

Таким чином вирішується юридична колізія, яка раніше не дозволяла особам із даної категорії громадян скористатись міською програмою.

Інші зміни торкаються економічної складової, а саме передбачають встановлення приладів обліку кращої якості, відповідно - вищої закупівельної ціни.

Програма встановлення засобів обліку гарячого та холодного водопостачання мешканцям міста Чернігова на 2017-2020 роки діє в місті вже другий рік. У рамках Програми встановлено близько 4000 приладів обліку.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: цьогоріч на ...
Наступна новина: Степан Барна: Для нас ...

КОМЕНТАРІ