Кредити на карту онлайн: Плюси і мінуси термінових позик

Кредити на карту онлайн: Плюси і мінуси термінових позик

29.09.18 12:16 0 1449

Зараз можна швидко отримати позику на карту онлайн навіть тим, у кого погана кредитна історія, немає поручителів і застави. У цього виду кредитування є ряд плюсів і мінусів. Їх треба знати, щоб не потрапити в халепу, збираючись скористатися послугами фірм, що дають кредит на карту в онлайн режимі.

Отже, ситуація: до зарплати залишилося кілька днів, терміново потрібні гроші, але позичити необхідну суму у знайомих немає можливості. Звичайно, можна звернутися в банк, але банкіри вимагають довідку про доходи, та й взагалі останнім часом не розташовані давати гроші. Можна дійти до найближчого павільйону мікрокредитування, які розплодилися в містах, як гриби після дощу. А можна спробувати отримати мікропозику, не виходячи з дому - через інтернет. Сьогодні цілий ряд МФО надають термінові позики на банківську карту в режимі онлайн. Давайте ж розглянемо основні "+" та "-" такого виду кредитування.

Основні плюси онлайн позики на карту:

  • Найбільший плюс полягає в тому, що можна оформити таку позику за все за кілька хвилин;
  • Кредит оформляється без будь-яких довідок про доходи і без поручителів, потрібно лише зареєструватися на сайті мікрофінансової організації та надіслати заявку. За порівняно короткий час вона буде розглянута, і в разі позитивного рішення гроші перерахують на зазначену користувачем карту;
  • Ще одним плюсом є те, що для отримання онлайн позики не потрібна кредитна історія. Але якщо ви в термін погасите кредит, то є шанс підправити тим самим свою погану кредитну історію.

Здавалося б, все ідеально. Але онлайн позики мають і мінуси.

Недоліки онлайн позик

  1. Мабуть, основним недоліком онлайн позики на карту є високий відсоток. У різних фірмах кредити дають під 1, а то і під 2-2,5 % в день;
  2. Короткий термін позики, який коливається від 20 до 30 днів;
  3. Невелика сума кредиту.

Як бачимо, мінуси є і кожен сам приймає рішення, погоджуватися з такими умовами і брати позику або ж шукати інші варіанти отримання грошей.

Чи можна погасити позику заздалегідь?

Це питання хвилює багатьох, оскільки дострокове погашення кредиту дозволяє заощадити на відсотках. Як правило, фірми дозволяють погасити позику заздалегідь в будь-який час, а в разі часткового погашення відсотки будуть продовжувати накопичуватися тільки на розмір непогашеної суми позики. Але все одно, не забудьте уточнити це безпосредньо у МФО, де плануєте брати мікропозику онлайн.

Що буде, якщо людина не встигає погасити позику в призначений термін?

Теж важливе питання, відповідь на яке треба уточнити, збираючись брати терміновий кредит на карту через Інтернет. У будь-якому випадку, будьте готові, що до вас застосують штрафні санкції. Є МФО, які нараховують недобросовісним платникам неустойку на суму непогашеного основного боргу в розмірі 20 % річних. Крім цього за кожен день прострочення будуть нараховуватися відсотки по основному боргу (1,1 - 1.4% в день).

Висновки

Отже, отримання мікропозик на карту онлайн може виручити на короткий термін практично будь-яку людину. Але воно вимагає великої фінансової дисципліни. Якщо вт не впевнені, що зможете повернути отриманий по Інтернету кредит повністю і в строк, то краще не ризикувати. А якщо умови отримання позики онлайн вас влаштовують, то вивчіть пропозиції декількох МФО, що видають такі кредити, а потім виберіть найбільш підходящу для себе.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як правильно вибрати ...
Наступна новина: Нарощування вій: Основні ...

КОМЕНТАРІ