Нарощування вій: Основні плюси

Нарощування вій: Основні плюси

29.09.18 17:48 0 1752

Нарощування вій - одна з найпопулярніших на сьогоднішній день процедур. З її допомогою можна зробити погляд красивим і захоплюючим. Найголовніше, що виглядають вії максимально натурально і вам не потрібно додатково фарбувати їх тушшю. Далі, ми поговоримо про цю процедуру більш детально, а розповість нам про неї співробітник студії https://goldlashes.com.ua, в якій безпосередньо можна наростити вії в Києві.

Трішки історії

Вперше проблема того, як зробити погляд більш виразним, виникла в кінематографі. Відомо, що камера «з'їдає» навіть найяскравіший макіяж, і якщо губи можна було нафарбувати яскравіше, а на вилиці нанести ще більше рум'ян, то з віями все було не так просто - туш не справлялася з таким завданням.

Тоді стилісти стали використовувати штучні матеріали, які допомогли б зробити погляд максимально виразним. Для цього брали бахрому, нитки і клей: бахрома акуратно приклеювалася на нитку, а потім вся ця конструкція приклеювалася на верхню повіку. Звичайно, натуральності не було ніякої, проте на екрані все виглядало досить ефектно. Така процедура коштувала дуже дорого, та й результат тримався всього кілька годин, тому дозволити її собі могли тільки знаменитості.

Через деякий час бахрома була замінена натуральними матеріалами, однак з'явилася нова проблема - алергія.

Сучасне нарощування вій

Сьогодні проблема алергії успішно вирішена: вибір штучних матеріалів, які не викликають роздратування очей, дуже різноманітний. Сама ж процедура нарощування вій підрозділяється на дві техніки: пучкове і поресничное.

Пучкове нарощування передбачає приклеювання пучків штучних вій до натуральних. Погляд стає виразним, а вії - густішими та довшими. Як варіант, можна наклеїти кілька пучків на куточки очей. Така техніка недорого коштує і займає небагато часу, проте і результату вистачає приблизно на тиждень.

Поресничное нарощування значно дорожче в ціні і займає більше часу. Суть його полягає в тому, що до кожної натуральної вії майстер приклеює штучну. З таким нарощуванням можна ходити цілий місяць, після чого буде потрібно корекція.

Сьогодні дуже популярна ще одна техніка - 3D нарощування. В цьому випадку до кожної натуральної вії приклеюються дві штучні. В результаті виходить ніби два ряди вій, що виглядає дуже ефектно. Ще одна перевага таких вій: вони протримаються до трьох місяців.

Переваги нарощування вій:

  1. моментальний ефект;
  2. не потрібно витрачати багато часу на макіяж;
  3. якщо у вас від природи опущене повіку, нарощені вії допоможуть зробити погляд більш відкритим;
  4. процедура нарощування вій, звичайно ж, за умови професіоналізму майстра, - безпечна і безболісна.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ