В Житомирській області ігор Гундич оглянув хід ремонту доріг у Любарському районі.

В Житомирській області ігор Гундич оглянув хід ремонту доріг у Любарському районі.

30.09.18 13:21 0 519
2018-2020 роки оголошені Президентом України роками доріг в Україні. Житомирщина отримала кошти на ремонт 7 тис. км місцевих доріг.

Як ремонтують дороги у Любарському районі оглянув 26 вересня голова Житомирської ОДА Ігор Гундич під час робочої поїздки.

— «2018-2020 роки оголошені Президентом України роками доріг в Україні. Це не просто гасло – цим Президент проявив ініціативу і закликав робити ремонти доріг. Саме за його ініціативи був створений Дорожній фонд. Дороги розподілені на державні і місцеві. У нас в області 1600 км державних доріг та майже 7 тис. км місцевих. Перебуваючи із робочою поїздкою у Любарському районі, я не зміг не подивитися, яким чином робляться дороги і чи дійсно люди отримують задоволення від якості відремонтованих доріг», – сказав Ігор Гундич.

У Любарському районі в рамках поточного середнього ремонту відремонтували дорогу Велика Волиця–Бичева – протяжність 5 км, вартість 17 млн 820,751 тис. грн. У рамках капітального ремонту ремонтується дорога Любар–Громада – протяжність 2,04 км, вартість 7 млн 102,8 тис. грн.

Крім цього, вже відремонтована дорога Любар-Кутище через Горопаї та зараз ремонтується Любар–Печанівка в рамках експлуатаційного утримання доріг.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ