В Житомирській області ігор Гундич доручив районам вже зайнятися підготовкою проектів на конкурс ДФРР

В Житомирській області ігор Гундич доручив районам вже зайнятися підготовкою проектів на конкурс ДФРР

30.09.18 13:11 0 474
Для того, аби проаналізувати пропозиції та потенціал Житомирщини у конкурсі об'єктів ДФРР, голова ОДА Ігор Гундич доручив уже підготувати переліки проектів на 2019 рік. Адже саме ці об'єкти можуть стати якісними «символами» змін для жителів.

Відповідне доручення щодо надання пропозицій реконструкції об'єктів Ігор Гундич дав керівникам районів, громад області.

— «До 2 жовтня РДА, міськвиконкоми та ОТГ мають надати переліки проектів, які планують подати на конкурс ДФРР у 2019 році. Ми вже збираємо пропозиції, аби провести до кінця року конкурс проектів і своєчасно приступити до роботи над об'єктами. Проекти мають бути соціально значимими і мати комплексний підхід - не просто утеплення закладу, а й створення комфортних умов всередині», – зазначив Ігор Гундич.

Це попередній збір пропозицій для проведення аналізу того, наскільки райони, громади, міста області готові до реалізації майбутніх проектів.

За словами заступника голови ОДА Романа Щебетова, такий моніторинг дасть орієнтовну картину майбутніх проектів ДФРР: «Це лише пропозиції, які ми збираємо від районів, громад, міст області. Можливо, у когось є вже виготовлена проектно-кошторисна документація, є експертиза, можливість співфінансування».

Конкурсний відбір проектів для реалізації за кошти ДФРР у 2019 році буде оголошено згодом.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ