На Тернопільщині відзначають Всеукраїнський День бібліотек

На Тернопільщині відзначають Всеукраїнський День бібліотек

30.09.18 14:32 0 661
Книга і залишається джерелом інформації, а бібліотекар – хранителем та двигуном людської культури. Про це зазначила заступниця голови Тернопільської облдержадміністрації Світлана Беспоповцева від час урочистостей напередодні Всеукраїнського Дня бібліотек, який щорічно відзначають 30 вересня.

«День бібліотекаря – це свято не лише працівників бібліотек, але й відвідувачів. Тому щиро вітаю усіх хранителів книг з професійним святом і бажаю, щоб ваша натхненна праця завжди була затребуваною, адже ви робите велику і благородну справу – інформування та освіти нинішніх та майбутніх поколінь», - зазначила Світлана Беспоповцева.

Також вона наголосила, що Тернопільська обласна універсальна наукова бібліотека — головний заклад у сфері бібліотечно-інформаційного обслуговування населення Тернопілля. Там, окрім традиційного обслуговування користувачів, відбувається непроста і кропітка праця: презентації книжок, журналів, газет, науково-практичні конференції, вечори-портрети, творчі зустрічі з акторами, музикантами, письменниками, книжкові ярмарки, краєзнавчі та літературні читання, урочисті академії, видавнича діяльність методично-бібліографічних посібників, написання успішних і результативних ґрантових проектів.

«В непрості часи реформування бібліотечної системи бібліотекарі зуміли знайти і впровадити нові форми спілкування з читачами. Десятки успішних проектів, безліч цікавих ідей, які втілено у життя – це портрет успіху Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Робота колективу – хороший взірець для наслідування», - підкреслила Світлана Беспоповцева.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Комунальники показали ...
Наступна новина: Вже понад 6 мільйонів ...

КОМЕНТАРІ