Олег Валов: З початку року експорт товарів Тернопільської області зріс на 36%

Олег Валов: З початку року експорт товарів Тернопільської області зріс на 36%

30.09.18 13:00 0 521
Спрощення процедур торгівлі в Україні: оцінки та очікування бізнесу 2017/2018 обговорили 28 вересня, у Тернополі під час круглого столу. Під час даного заходу за участі громадських організацій, бізнесу та органів державної влади йшлося також про легкість переміщення товарів через кордон: національний та регіональний виміри.

"Завдяки таким програмам та проектам є можливість бізнесу поспілкуватися з органами державної влади. Тому приємно відзначити, що з початку 2018 року експорт товарів Тернопільської області зріс на 36% порівняно із попереднім роком, імпорт зріс майже на 16%", - зазначив заступник голови облдержадміністрації Олег Валов.

Він також підкреслив, що обласна державна адміністрація готова йти на співпрацю і діалог для того, щоб малий, середній і великий бізнес розвивався, адже це наші податки і наш розвиток.

Додамо, захід поводиться за підтримки проекту "Діалог зі сприяння торгівлі". Проект реалізовує ГО" Інститут економічних досліджень і політичних консультацій" за фінансової підтримки Європейського Союзу та співфінансується Міжнародним фондом" Відродження ".

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 17 ОТГ Тернопільщини ...
Наступна новина: В Житомирській області ігор ...

КОМЕНТАРІ