Чи зробить штучний інтелект дизайн інтер'єру квартири?

Чи зробить штучний інтелект дизайн інтер'єру квартири?

30.09.18 21:09 0 2429

Під час проектування дизайну інтер’єру своєї домівки людина витрачає багато часу та зусиль. Плануючи ремонт або взагалі повну реорганізацію житлового простору, дуже важливо мати візуальне уявлення, яким буде кінцевий результат. Найпростішим рішенням може стати лист паперу та олівець, але у випадку із масштабним проектом такий засіб не пройде. Дуже важко не загубитися серед безлічі деталей, габаритів, розмірів тощо.

Саме для вирішення проблеми точного та безпомилкового проектування дизайну інтер’єру було створено спеціальні 3D програми. Візуалізація житлового простору з формуванням макету оселі дає змогу легко робити перепланування та створювати дизайн-проект з урахуванням усіх деталей. Результати роботи штучного інтелекту щодо створення дизайну та архітектури цікаво ілюструє студія дизайну інтер’єру Полякова Наталя. Щодо проектувальних можливостей таких програм, то вони майже безмежні. Більш ретельно про це йдеться в даному матеріалі.

Зручне перепланування квартири

Потрібно зробити макет нового планування приміщення або всієї оселі? Немає нічого простіше. Слід лише ввести архітектурні параметри та габаритні величини, й тримірна модель квартири готова. Далі простим помахом миші можна підібрати бажане розміщення меблів та редагувати результат як завгодно.

Розташування меблів за 5 хвилин

Нема ніякої потреби пересувати важку шафу з одного кута в інший. Все робиться знову таки помахом миші у середовищі 3D візуалізації. Потрібно лише вказати геометрію та розміри меблів, та спокійно пересувати їх по площі макета. Такий спосіб значно збереже ваш час та сили, а також за короткий проміжок часу зможете зрівняти декілька варінтів.

Легка зміна ракурсу

Створену 3D модель можна розгорнути на весь екран або наблизити певну зону для більш детального розгляду. Програма проектування дозволяє змінювати ракурс для зручного вивчення композиції.

Набір типових планувань

Крім можливості створення планування з нуля, можна також скористатися внутрішньою базою типових планувань. Їх настільки багато, що в 9 випадках із 10 кожен знайде приблизний аналог своєї оселі.

Велика база матеріалів

Є можливість створювати візуалізацію дизайну інтер’єру навіть з урахуванням забарвлення та виконання стелі, підлоги, шпалер, матеріалів меблів, що відображається у виборі кольору та текстури. Програми створення дизайн-проектів зазвичай мають великі бази матеріалів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як працюють їдальні у ...
Наступна новина: Чоловіча косметичка ...

КОМЕНТАРІ