Чоловіча косметичка (несесер): Що це таке?

Чоловіча косметичка (несесер): Що це таке?

30.09.18 21:43 0 2172

Слово «necessaire» перекладається з французької як «необхідний». І це дуже вірно підмічено, оскільки чоловічий несесер - це сумочка невеликого розміру, основним призначенням якої є зберігання різних дрібниць. Це можуть бути косметичні або гігієнічні засоби, предмети для догляду за собою, одягом і взуттям, необхідні аксесуари, деталі гардероба, інші особисті та потрібні в тій чи іншій ситуації речі. Несесер актуальний вдома, на тренуванні в спортзалі, в дорозі, на відпочинку і т. д. Чого ж ми ще про нього не знаємо? Про це нам розповість спіробітник інтернет-магазину https://clutch-clutch.com.ua/g5280005-muzhskie-kosmetichki-nesessery.

З чого все починалося?

несесерІсторія человічого несесера налічує не одну сотню років. Достеменно відомо, що ще в Середні віки успіхом користувалися шкіряні мішечки невеликого розміру, які часто кріпилися до поясу. Дами перевозили в них коштовності, чоловіки класти туди монети та інші дрібниці. Але, крім цього, в несесерах також зберігали й різні атрибути гардероба, індивідуальні предмети гігієни, відмінною рисою яких був невеликий розмір. Найчастіше це були речі з металу або дерева.

Коли ж чоловічий несесер отримав більш вишуканий зовнішній вигляд? Тут не обійшлося без французів, які вже точно знають толк в естетиці. Саме вони надали звичному і вже нікому не дивуючому несесеру дещицю гламурності. Французи одягнули його в вишуканий оксамит і шовк, додали вишивки, позолочені декоративні деталі та багато іншого. А також зробили його тим необхідним аксесуаром, без якого сьогодні не обходиться жоден поважаючий себе чоловік. Чому? Та просто тому, що це дуже зручно!

Де чоловічий несесер є доречним?

  1. Вдома в ньому можна зберігати все, що душа забажає. Наприклад, піну для гоління, одеколон, крем після гоління, засоби для укладання бороди та волосся, приладдя для гоління, тощо.
  2. У поїздці та на відпочинку несесер стане для вас кращим другом, оскільки в ньому можна зберігати гребінець, мило, серветки, бритву, ножиці, креми для догляду за шкірою та взуттям. Крім того, в нього можна покласти засоби першої допомоги: вату, бинти, антисептики, ліки і так далі.
  3. На тренуванні. У несесер можна скласти, гель для душу, шампунь, а також ключі, документи, окуляри, мобільний телефон. Все це буде чекати вас після час вашого тренування в особистій шафці.

Чоловік несесер: Як зробити правильний вибір?

несесерТрадиційно він має практичний поділ на секції та додаткові кишені, що застібаються. Це дозволяє одночасно упакувати в несесер велику кількість всяких потрібних штучок. Крім того, виробники оснащують такі сумки зручною короткою або довгою ручкою, яка може навіть відстібатися. Все це зробило несесер улюбленим аксесуаром для багатьох чоловіків.

Вибір такого важливого аксесуара безпосередньо залежить від місця та мети його використання. Слід враховувати, що існують м'які та жорсткі моделі. Перевага останньої - в каркасі з текстилю, який підсилює існуючу конструкцію. Даний варіант підійде для крихких речей, а також рідин. Це можуть бути предмети для подорожей / поїздок: манікюрний набір, ніж, стаканчик, аксесуари для фото і відеоапаратури, інші дрібниці. М'яка модель легко вмістить в собі лазневі приналежності, засоби особистої гігієни, косметику для догляду за тілом.

Що ж стосується матеріалів виготовлення, то чоловічий несесер може бути виконаний з:

  • тканинного текстилю, який відрізняється різноманітністю фактур і забарвлень;
  • довговічного, а часто і водовідштовхувального нейлону;
  • практичного поліестеру;
  • натуральної шкіри;
  • м'якої замші;
  • велюру;
  • штучної шкіри.

несесерЯкщо ви їдете в ділове відрядження або вам доведеться оселитися в готелі, то зупиніться на моделях зі стриманим дизайном, виконаних з вишуканого текстилю чи натуральної шкіри.

Для поїздок за місто, на пляж, риболовлю - оптимально вибрати чоловічий несесер з більш практичних матеріалів. Особливо зверніть увагу на водостійкі рішення.

Крім того, слід пам'ятати, що навіть аксесуари повинні відповідати статусу людини, бути підібраними відповідно до його стилю. Спортивним чоловікам, які ведуть активний спосіб життя, краще вибирати практичні моделі з довговічних матеріалів (нейлон, натуральна шкіра). Тим, хто дотримується витонченого або розкішного стилю в одязі, краще звернути увагу на більш вишукані шкіряні, замшеві та велюрні варіації. Тканинні аксесуари, а також моделі колоритних кольорів актуальні для домашнього використання, курорту та спортивного залу.

Висновки

На сьогоднішній день, чоловічої несесер неймовірно популярний у сильної половини людства та представлений у величезному асортименті. Виробники пропонують величезне різноманіття моделей, що відрізняються за фасоном, конструкцією, забарвленням, а також стильовою приналежністю. Тут кожен чоловік зможе задовольнити свої смаки та потреби, вибравши для себе оптимальне рішення. Головне, точно розуміти, для чого вам потрібен подібний аксесуар.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ