Переваги нарощування вій

Переваги нарощування вій

30.09.18 23:54 0 2091

Багато дівчат сумніваються і навіть бояться процедури нарощування вій. Спробуємо розвіяти ці сумніви, а допоможе нам в цьому співробітник академії перукарського мистецтва та візажа "Клеопатра", де можна пройти курсы наращивания ресниц в Херсоні.

Чарівний погляд

Першою і найбільш очевидною перевагою є ваш чарівний вид в будь-який час дня і ночі. Густі пухнасті вії - будуть об'єктом захоплення, а погляд неповторно виразним. Щоб рідні вії виглядали також яскраво як нарощені, їх необхідно покрити трьома-чотирма шарами туші. При цьому важливо, щоб вони не виглядали, як лапки павучка. Сучасна індустрія краси і наш салон на дому пропонує нарощування вій різної довжини, матеріалу і вигину. Нарощування вій здатне втілити мрію кожної дівчини про довгих вигнутих віях, при цьому виглядати природно і чудово одночасно.

Економія часу

Після недовгих найпростіших математичних підрахунків стає явно видною ще одна перевага - економія часу. Щодня вранці ми витрачаємо час на нанесення макіяжу: розтушувати тіні, намалювати лайнером або підведенням стрілки, фарбувати тушшю вії один-два рази. У деяких компаніях зі строгими вимогами до зовнішнього вигляду співробітників (банки, офіси) прийти без make up - вважається правилом поганого тону. Та що там казати, багато хто просто без макіяжу не виходять з дому, можливо він, макіяж, є нашим оберегом, оберігає від невпевненості і сірості.

Увечері, кожну «припудрити» дівчину чекає обов'язковий ритуал - зняття макіяжу. В незалежності від того, що ви використовуєте для демакіяжу, пінку для вмивання, молочко або тонік, ця процедура займе не менше 5 хвилин.

Отже, вранці йде 5-15 хвилин на нанесення косметики, ввечері - 5 хвилин на її видалення. В середньому в день кожна дівчина витрачає 20 хвилин, значить в місяць 20х30 = 600 хвилин. Це 10 годин !! Уявіть собі, це цілий робочий день!

Пропонуємо використати цей час для більш цікавих і корисних для вас потреб. Процедура нарощування забере у вас близько 2 годин і повністю замінить косметику на Ваших очах.

Відпочинок від косметики

Я не беруся стверджувати, що щоденне використання декоративної косметики і засобів для зняття макіяжу - це шкідливо для молодості і здоров'я нашої шкіри, але відпочинок вже точно нікому не зашкодить і навіть буде корисний. Дайте ніжній шкірі повік і вій тайм-аут на ці 3-4 тижні.

Особливо приємним є той момент, що ввечері, коли вже хочеться спати, немає необхідності йти і знімати косметику. Відпочинок шкіри від косметики - третя перевага.

"Зоряний" образ

Актриси і танцівниці здавна використовували накладні вії для своїх виступів, щоб навіть з далеких рядів глядачі розглянули красивий і виразний погляд.

Не так давно створення неповторного, яскравого образу було долею зірок Голлівуду. Періс Хілтон, Дженіфер Лопес, Крістіна Агілера, Бейонсе, Мадонна і все все все використовують нарощування вій саме тому, що знаходяться під прицілами фотокамер цілодобово, а не тільки на виступі. Сьогодні кожна дівчина, без винятків, може відчути себе зіркою. Прекрасно виглядати і експериментувати зі зміною образів. Дозволити собі шикарне об'ємне нарощування (Голлівудський обсяг) або ляльковий погляд (dolly make up).

Накладні або нарощені?

Також хочеться відзначити перевага нарощених вій над накладними - це те, що нарощені вії у хорошого майстра, виглядають акуратно, не видно місце приклеювання, так як до кожної вашої приклеєна штучна вія. Накладні ж вії приклеюються до століття суцільний стрічкою або пучками - це також видно при близькому розгляді.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Чоловіча косметичка ...
Наступна новина: Газовый котел отопления: ...

КОМЕНТАРІ