Переваги приставки SMART TV

Переваги приставки SMART TV

04.10.18 15:11 0 1061

Для людини, яка не стежить за новинками, приставка смарт ТВ (ще їх називають Box, Андроїд приставки) - це чужорідний гаджет, який незрозуміло для чого використовуэться. Але як тільки ми звикаємо до новинок, то думаємо, як же ми жили без неї раніше? Приставка зовні виглядає як маленький комп'ютер, який підключається до телевізора, щоб збільшити функції TV і отримати вихід в світову мережу інтернету. До речі, придбати Андроїд СМАРТ ТВ приставку можна в інтернет-магазині https://smarttvbox.com.ua/.

Завдяки даному пристрою, звичайний телевізор стає більш функціонуючим і автоматично стає «розумним телевізором». Після чого, користувач має доступ до світової мережі і завдяки цьому він може переглядати дуже багато всього нового, наприклад:

  • фільми онлайн, вам не доведеться завантажувати їх і переносити на флешку - нові канали, які можна дивитися тільки в світовій павутині;
  • відеозаписи з YouTube, Rutube і інших аналогічних ресурсів;
  • заходити в соціальні мережі, спілкуватися з друзями прямо з великого екрану телевізора;
  • велике число нинішніх приставок базуються на платформ Андроїд 4.0. і далі, завдяки чому можна завантажувати різноманітні додатки, які будуть без проблем сумісні.

За розмірами периферійний пристрій смарт тв приставки порівняно зі звичайною usb флешкою, але вона має додатковий роз'єм для карти пам'яті, а також є місце для мікрофона. Моделі, які більші за розмірами також мають додаткові роз'єми. Перед покупкою приставки потрібно тшетельно обміркувати, як же ви будете підключати її. Можуть виникнути деякі труднощі. Якщо у вашого телевізора немає роз'єму Інтернет, то вам допоможе вирішити цю проблему адаптер LAN-USB.

Якщо ви вирішили підключитися через Wi-Fi адаптер, то вам доведеться купити роутер, і розташувати його якомога ближче до приставки, так як автори даного адаптера не потурбувалися про високої потужності.

Присутність порту HDMI, значно полегшить процес підключення, а якщо ваш телевізор дуже старий доведеться вибирати ті приставки, які оснащені портами VGA, Optical і AV.

Використання Android приставок до телевізорів вже давно вийшло з розряду нововведень і перетворилася на цілком звичайний процес. Широкий функціонал цієї альтернативи технології Smart TV, гнучке налаштування, можливість поєднання функцій телевізора з ігровою приставкою і комп'ютера роблять «розумні телевізора» все більш популярними в сучасному світі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Переваги клінінгових ...

КОМЕНТАРІ