Переваги автомобільного відеореєстратора

Переваги автомобільного відеореєстратора

04.10.18 23:33 0 1051

В Україні - моторошна статистика за кількістю аварій на дорозі. Щоб хоч якось захистити себе, крім всіх належних в даному випадку заходів безпеки буде не зайвим купити недорогой видеорегистратор для автомобиля на сайті https://www.video-registrator.com.ua/. Він допоможе вам і працівникам дорожньої поліції розібратися в форс-мажорній ситуації і убезпечить вас від дії шахраїв в достатній кількості промишляють на автострадах міста і області.

Що являє собою відеореєстратор?

Це прилад з вбудованим накопичувачем у вигляді карти пам'яті, провідний відео фіксацію всього, що відбувається на дорозі. Може використовуватися в будь-якому вигляді транспортного засобу.
Відео з даного пристрою є доказовою базою для будь-якого дорожньо-транспортної пригоди.

Ви можете оперативно переглядати дані відеореєстратора на його моніторі або підключивши його до ноутбука або стаціонарного комп'ютера. Монтується пристрій в салоні транспортного засобу легко. Для його установки не потрібні спеціальні знання і навички. Моделі, оснащені інфрачервоним підсвічуванням, можуть ефективно експлуатуватися і в темний час доби.

Основні переваги використання відеореєстратора в своєму автомобілі:

  • Наявність запису з пристрою зробить процедуру роботи поліції;
  • Ви зможете зробити фактичну картину події і ситуація не буде трактуватися, грунтуючись на часто необ'єктивних показаннях іншого водія і свідків ДТП;
  • Записи з відеореєстратора поряд з іншими доказами підлягають оцінці компетентними органами при кримінальному провадженні або визначенні страхової суми.

Фахівці радять не економити на даному приладі і купувати відеореєстратори останнього покоління. Нові моделі володіють великим дозволом, що дозволяє їм відмінно розрізняти дрібні деталі. Ви отримуєте чітку «картинку», що відбувається, адже на екрані будуть відображені і ясно видно марка, колір і номер машини, а розумний пристрій зафіксує ще ваші координати і навіть швидкість автомобіля. Таким чином, чим функциональней реєстратор, тим більше у вас буде можливостей для захисту в неприємній ситуації в дорозі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Переваги клінінгових ...
Наступна новина: Переваги шоколадного набору ...

КОМЕНТАРІ