Чернігів: Міський голова привітав колектив навчально-реабілітаційного центру з Днем учителя

Чернігів: Міський голова привітав колектив навчально-реабілітаційного центру з Днем учителя

05.10.18 11:27 0 559
Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко 3 жовтня, привітав педагогічний колектив навчально-реабілітаційного центру №2 з професійним святом - Днем працівника освіти. Він подякував кожному педагогу за те, що вихованці закладу - діти з особливими освітніми потребами - мають можливість навчатися у комфортних умовах.

— - У цьому закладі зібралися багаті душею представники професії педагога. Тому що робота у подібних освітніх установах має свою специфіку. Люди, які віддають себе особливим діткам, мають справжнє покликання вчителя та вихователя, - зазначив міський голова.

Також Владислав Атрошенко спільно з керівником центру Регіною Гусак вручили кращим педагогам листи-подяки зі словами вдячності за невтомну працю та великий талант сіяти мудрість і знання.

Теплі слова привітання на адресу працівників закладу також звучали від депутатів міської ради, керівників структурних підрозділів та комунальних підприємств міської ради.

Для усіх присутніх вихованці навчально-реабілітаційного центру №2 та професійні виконавці продемонстрували свої творчі виступи.

За останні роки Навчально-реабілітаційний центр №2 змінився у кращий бік. Вихованці закладу все більше спілкуються із своїми однолітками, освітяни створюють все більше «містків», які поєднують їх з життям соціуму. До учнів запрошують гостей, а випускників центру намагаються працевлаштувати у комунальні та приватні підприємства.

Танцювальний колектив учнів НРЦ-2 «Щастя є» другий рік поспіль є фіналістом конкурсу «Чернігів Thebest», виступаючи до Дня міста на головній площі Чернігова. Одночасно для дітей в НРЦ-2 працюють гуртки за інтересами, які допомагають учням розширити світ і знайти своє місце в майбутньому житті.

Міська влада активно допомагає у створенні умов для навчання та реабілітації дітей. Минулого року в НРЦ-2 замінені вікна і влаштований зручний пандус. Триває заміна дверей та капітальний ремонт санвузлів із тим, щоб вони були пристосовані для дітей в інвалідних візках.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирському ...
Наступна новина: На Тернопільщині відбувся ...

КОМЕНТАРІ