Незабаром Житомирщина зустрічатиме учасників Міжнародної хореографічної асамблеї ім. Н. Скорульської

Незабаром Житомирщина зустрічатиме учасників Міжнародної хореографічної асамблеї ім. Н. Скорульської

05.10.18 10:04 0 505
2-5 листопада у Житомирі проходитиме Міжнародна хореографічна асамблея ім. Н. Скорульської. За місяць до події під час прес-конференції її організатори розповіли про всі сюрпризи для учасників та гостей.

Зустріч із журналістами відбулась вчора, 2 жовтня, в стінах облдержадміністрації.

Про Асамблею розповіла директорка Хореографічної асамблеї, голова ГО «Центр хореографічного мистецтва ім. Н. Скорульської» Інна Бурдейна:

— «Цьогорічна Асамблея має багато сюрпризів. Зокрема відбудеться кілька перфомансів від наших відомих гостей. Також у рамках Асамблеї буде проведено благодійну акцію на підтримку онкохворих дітей Житомирщини – сучасну балетну виставу «Діти Ночі» у виконанні ведучих солістів Національної опери України – народної артистки України, прими-балерини Катерини Кухар та заслуженого артиста України Олександра Стоянова».

Учасниками Асамблеї має стати 500 обдарованих дітей та молодь. Очікується, що завітає делегація із Китаю.

Також у рамках Асамблеї відбудеться Міжнародний фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва ім. Н. Скорульської, диско-бал знайомств для учасників, проводитимуться майстер-класи та буде відкрита виставка особистих речей та фото з архіву сім'ї Скорульських.

Асамблея буде проходити за підтримки Житомирської облдержадміністрації, обласної ради, Житомирської міської ради, спонсорів та меценатів.

Нагадаємо, що ФК «Полісся» зіграє на виїзді із хмельницьким «Поділлям».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Правовий механізм ...

КОМЕНТАРІ