Два чоботи - пара: яке демісезонне взуття вибрати

Два чоботи - пара: яке демісезонне взуття вибрати

05.10.18 12:19 0 1641

Погода в міжсезоння - сама противна. Це час, коли по кілька разів за день сонце змінюється з дощем, коли температура скаче з +18 до -7, коли виходиш на роботу в куртці, а вдень йдеш в футболці. Яка взуття витримає такі перепади? Красиве і модне демісезонне взуття, яке призначене для осінньо-весняного періоду і яке прийнято вважати універсальним. Носять даний вид взуття в міжсезоння і вибирається він не по порі року, а під погоду.

Що таке демісезонний взуття?

Критерії вибору демісезонного взуття:

  • Матеріал для демісезонного взуття вибираємо акуратно. Такий сезон легко переносить шкіра і нубук. Замшу варто носити в суху погоду і використовувати захисний засіб. Від лакової взуття варто утриматися.
  • Утеплювач для такої погоди не потрібен. Можна вибрати взуття на байці, якщо ви проводите на вулиці багато часу. Ні в якому разі не вибирайте взуття з синтетичними утеплювачами, вони погіршують циркуляцію повітря.
  • Зручність - головний критерій вибору демісезонного взуття. Ваша нога повинна бути в сухою і теплою середовищі, адже сезон весна-осінь - самий "сопливий".
  • Клеєво-лите кріплення підошви і верху взуття не дозволить потрапляти воді всередину. Демісезонний взуття не повинна бояться калюж і бруду, при цьому зберігати зовнішній вигляд.

Чоловіче демісезонне взуття:

Давайте розглянемо основні види чоловічого демісезонного взуття (до речі, купити його за доступною ціною можна в інтернет-магазині http://obuvka.org.ua/muzhskie-demisezonnye-botinki/):

  1. Класичні оксфорди із закритою шнурівкою або дербі з відкритою - must have в базовому чоловічому гардеробі.
  2. Монки - ще один вид чоловічих туфель, в яких замість шнурівки красується пряжка.
  3. Дезерт - черевики з гумовою підошвою і замшевим верхом надихають на оновлення гардероба.
  4. Броги - шкіряні туфлі з перфорованими елементами, підходять для теплої погоди, коли важкі черевики вже відкладають в сторону.
  5. У чоловічому гардеробі теж красуються челсі на пласкій гумовій підошві з невеликим каблуком. Це взуття - унісекс, і кардинального відмінності від жіночих моделей не має.
  6. Спортивні черевики чукка виготовляють із замші і садять на гумову підошву. Висота даної взуття досягає щиколотки.
  7. Спортивний або стиль casual можна розбавити кросівками або кедами. Таке взуття призначене не тільки для занять в спортзалі, але і для повсякденного носіння.

Не варто зриватися з місця і купувати все перераховане взуття, але для осінньо-весняного періоду подбайте, щоб у вашому гардеробі було як мінімум дві пари взуття для різних погодних умов.

Жіноче демісезонне взуття

У міжсезоння однією парою взуття нам не обійтися, так як погода в цей час дуже мінлива. За вікном ще "бабине літо" і парити ніжки в теплому взутті немає сенсу, тоді беріть туфлі - не прогадаєте. Підбирайте модні лофери або додайте пікантності в образ за допомогою туфель-човників. Додавати в образ каблук чи ні - вирішувати вам.

Спортивний шик в демісезонного взуття також має ше місце. Кросовки і кеди - універсальні, зручні і поєднуються навіть з спідницями. Якщо такий вид взуття для вас занадто спортивний, спробуйте снікерси - представляють собою "золоту середину" між кросівками і черевиками з невеликою прихованою платформою. Будьте в тренді!

Черевики - груба за формою взуття з товстою підошвою і каблуком, яка ледве доходить до щиколотки або закриває її. Тут вибір великий:

  1. оксфорди - закриті туфлі-черевики на низькому ходу, з декоративною шнурівкою;
  2. челсі - черевики з гладкою поверхнею і висотою вище щиколотки, з обох сторін мають вставки-гумки;
  3. Dr. Martens - "армійські" черевики зі шнурівкою від початку до кінця черевик і висотою за щиколотку.

Чоботи - чобітки, які доходять до середини ікри. Власницям струнких ніжок, напівчоботи підкреслять форму. А панночкам з масивними литками, у яких проблеми при виборі чобіт, вони стануть справжнім порятунком.
Чобіт в демісезонному базовому гардеробі має бути як мінімум дві пари: на підборах і без нього.

Чоботи на шпильці - прекрасний варіант для осінньо-весняного періоду, адже взимку в них не походиш. У такому взутті силует стане витонченіше, вирівняється постава і хода буде "від стегна". Якщо ви бажаєте додати в образ шику і залучати чоловічі погляди - варто вибрати ботфорти.

Альтернативою в дощову погоду стануть гумові чоботи, які не дають волозі дістатися до ніжок. Крім цього, вони яскраві і ультрамодні!

У будь-яку погоду, в будь-який час року тримайте ніжки в теплі і будьте прекрасні!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Чернігів: Мешканці ...

КОМЕНТАРІ